Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miert van ez, szeretnem, ha...

Miert van ez, szeretnem, ha szeretnenek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 28. 01:50
 1/7 anonim ***** válasza:
megfelelési kényszer
2015. aug. 28. 02:14
 2/7 anonim ***** válasza:

macska, neked nem józanodnod kéne jelen állás szerint?

De b) kérdés: miért van az, hogy szeretném, hogy szeressem, ha szeretnek?

2015. aug. 28. 04:02
 3/7 A kérdező kommentje:

A Csalad 1 az egyben , s ismerosok utalnak mindhalalig !

Miert ? mert mas velemenyen vagyok ....

2015. aug. 28. 04:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es , hat , pont az a baj , hogy nyugdijas korban kezdtem jozanodni , az elott kapaltam , es nem volt idom aprosagra ...
2015. aug. 28. 04:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es ,

Nem gondolod , hogy 32-ev alatt "nyugaton" nagyon pontos merlegen megmertek ? (nem bs-bol , csak restauralas-festeszet oreg hazakban...)

2015. aug. 28. 05:02
 6/7 anonim ***** válasza:

hát ez egy ilyen szakma

mentél volna mérnöknek

2015. aug. 28. 08:27
 7/7 A kérdező kommentje:

(6-os)

Egy bizonyos szint felett csakis "egyetemi szinten" tortenik a kivitelezes .

A vallalkozok 95%-a egyetemi diplomaval , az 5% osz hajjal , es komoly szakmai tudassal rendelkezik . Ha az epiteszmernok a kliens elott velemenyemre kivancsi , akkor miert kellene nekem egyetem ?

Nagyon ritkan fordult elo , hogy nem az en elkepzelesem szerint tortent a renovalas .

2015. aug. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!