Van valaki, aki beszélt már hazai menekültekkel? Van olyan kezdeményezés, aminek részeként lehet velük beszélni?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék velük (gondolom, azért akad olyan köztük, aki tud angolul), mert tök kíváncsi lennék a tapasztalataikra, meg hogy honnan jöttek, de nem akarok csak úgy odamenni hozzájuk, amikor csoportokban álldogálnak. Van valami olyan kezdeményezés (pl. ételosztás vagy hasonló), aminek részeként kapcsolatba lehet velük kerülni? Vagy beszélt már valaki innen velük?2015. júl. 22. 14:12
11/11 A kérdező kommentje:
Közben én is beszéltem már velük. Elmentem a Keletihez és megnéztem, mi a helyzet, meg beszéltem önkéntesekkel.
2015. júl. 27. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!