Mi a bizonyíték arra, hogy Hannibál elefántokkal kelt át az Alpokon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 17:49
1/10 anonim válasza:
És mi a bizonyíték arra, hogy Hannibál valóban létezett? :)
Őszintén szólva nem nagyon vagyok belemerülve a témába, de szerintem írásos forrásokból lehet csak tudni.
2/10 A kérdező kommentje:
Én reálisan gondolkozva döbbentem rá, hogy manapság autóval is nagy merészség mondjuk egy Bamako-rally. Bezzeg őseink elefánttal másztak hegyet!
2010. febr. 19. 18:28
3/10 dellfil válasza:
Tényleg! Vajon találtak az Alpokban elefánt csontvázakat amelyek az ókorból származnak? Ugyanis valószínű sok elpusztulhatott útközben. Az lehetne bizonyíték. Csak kérdezem.
4/10 anonim válasza:
Gyanús vagy te nekem, csak nem megrögzött Hannibál-tagadó vagy?
5/10 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszokat nem itt rendezik. Kijössz a Pataki térre oszt ott kapsz!
2010. febr. 19. 21:02
6/10 Silber válasza:
Ha jól tudom, Hannibál az Alpokon több, mint 30 elefánttal kelt át (talán 36-tal?), de vissza csak egyetlen állattal tért.
7/10 anonim válasza:
Szerintem neked az óvodában trágya volt a jeled
9/10 anonim válasza:
Egyébként akkoriban nem a mai afrikai elefántot használták harci célokra, hanem még élt ott Afrika északabbi részén egy már kihalt elefántfaj, és azon lovagoltak. Szóval egy kicsit másmilyenek voltak.
10/10 anonim válasza:
valóban átkelt 36-al és csak 1 élte túl ami betegségben megdöglött tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!