Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az angolok általában kevésbé...

FFDP kérdése:

Az angolok általában kevésbé szépek?

Figyelt kérdés
Mert hát akkor lesz egy ember szép ha (többnyire) a szülei egymástól távoli géneket egyesítenek, szóval még például a magyarok sok néppel találkoztak ilyen téren, addig az angolok például egy szigeten belül "szaporodtak" évszázadokig, szóval így az angolok nagy átlagban kevésbé szépek mint a magyarok?
2010. febr. 17. 07:59
 1/9 anonim válasza:
90%
Igen,szerintem átlagban a mi szemünkel nézve a tipikus angolok nem a legszebb emberek.Persze vannak kivételek.
2010. febr. 17. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
A szépség relatív.Jókainak van egy novellája.Az egyik falu szépasszonyait összegyüjtötték,és a mongol fejedelemnek felajánlották őket,hogy ne dúlja fel a várost.A fejedelem előhívott néhány mongol nőt ( akik a magyarok szerint csúnyák voltak),bemutatva milyenek a szép nők.A magyar nőket pedig lefejeztette.
2010. febr. 17. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Az az igazság, hogy a németek pedig még rondábbak az angoloknál. :) Mondjuk egyetértek veled, mert az angol nők azok tényleg nem egy nagy szépségek. (a német nőkről ne is beszéljünk)
2010. febr. 17. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ne foglalkozzunk az angol nőkkel, amikor itt vannak nekünk a magyar lányok, akik a legszebbek a világon:P

20F

2010. febr. 17. 08:59
 5/9 anonim válasza:
46%
Szerintem minden országban vannak szép és kevésbé szép nők. Magyarországon is ugyanúgy. Édesanyám német és fiatalkorában nagyon szép nő volt (na meg most is így 60 felé közeledve).
2010. febr. 17. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
éltem már angliában most épp németországban élek. mindkét helyen nagyvárosban. azt kell hogy mondjam , hogy nem találtam sem az angolokat sem a németeket csúnyábbnak.
2010. febr. 17. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Igen, én sem hallottam sok jót az angol lányokról. Állítólag nem kifejezetten szépek, de szerintem ez is ízlés kérdése. Lehet, hogy az angoloknak meg a magyar nők nem szépek.

Nekem apukám német és volt szerencsém örökölni a bajor nőkre jellemző vonások némelyikét (zöld szem, sötét haj, szeplők, nőies alkat), és mindezek ellenére nincs okom panaszkodni, többségében dicsérni szokták a külsőm. Ezt hogy hozzuk össze a csúnya német nőkkel? (Teszem hozzá, nem állítanám hogy világszépség lennék, de nem érzem magam kifejezetten csúnyának sem.)

2010. febr. 17. 11:37
 8/9 anonim válasza:
78%
Az angolok szépnek tartják a magyar nőket.Ott egzotikumnak számitunk:-)
2010. febr. 17. 12:03
 9/9 anonim válasza:
A németekre inkább a nagy orr a jellemző, és ők szerintem is csúnyábbak . Az angolokkal eddig még nem vettem észre ilyesmit de kíváncsi lennék hogy igaz-e.
2010. máj. 10. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!