Mi volt az első esemény a történelemben, aminek az évszámát pontosan tudjuk? És mikor volt?
Na végre egy értelmes ember!
Amúgy ennél tudok régebbit.
Kr. e. 3118 környékre. Ménész (Narner) elsőként egyesíti Alsó- és Felső-Egyiptomot.
Amit írsz ez a 3118(?) ez szerintem nem jó évszám, de lehet csak én tudom rosszul.
Viszont amit kérdezel tényleg relatív. Pl: elenyésző időhatárok ... Pár milliárd évvel ezelőtt keletkezett a Föld...Ehhez képest elenyésző 1000 év is.
"Pár milliárd évvel ezelőtt keletkezett a Föld...Ehhez képest elenyésző 1000 év is."
Ott van a kérdés alatt, hogy elenyésző időhatár alatt egy emberöltőt értek.
"Te úgy sem fogod megérteni a történelmet soha, ilyen hozzáállással....és azért is sajnállak hogy egy válaszon így felhúzod magad....te beteg ember vagy"
Szerintem te vagy az, aki nem fogja soha megérteni. Lehet hogy filozófiából nagyon jó vagy, de erre itt senki sem kíváncsi.
Feltettem egy egyszerű kérdést. Te erre nem tudtál válaszolni és hülyeségeket kezdtél összehordani.
Ez (amit mondasz) olyan, mintha azt állítanád, hogy egy regénynek nincs első fejezete. Olyan, hogy "első fejezet" nem létezik. És ezt hogy képzeled el? A regény a százhuszonharmadik fejezettel kezdődik?
Szerintem marhára félreértetted a kérdést. Vagy csak élvezed hogy szívatsz valakit. Az előbbi esetén akkor tök fölöslegesen válaszolsz és még te vagy felháborodva. Az utóbbi már beteges
Nem hülyeség és nem filozófia amit írtam. Gondolom nem voltál még történelem tanszéken sohasem, nem lepne meg....ennyit erről.
Mindegy én akkor is sajnálom az ilyen indulattal teli, lelkileg instabil alakokat, mint te
Kedves 15:27-es!
És ez hogy jön ide?
Ez hol válasz a kérdésemre?
"Gondolom nem voltál még történelem tanszéken"
Történelem tanszéken nem. De ókortörténetin, középkortörténetin, Kelet-Európa történetin, Kora újkor történetin igen.
Amúgy még mindig nem értem mi a bajod.
Csak azt tudom elképzelni, hogy azt hiszed, hogy a történelem első évére vagyok kíváncsi. De akkor nagyon félreérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!