Azért valaki életének a megkeserítése messze van a nem árják üldözésétől te bölcsész idióta :D.
2010. jan. 9. 00:06
12/25 anonim válasza:
Hitler egy elmebeteg pszichopata volt (naponta 2-3 órát aludt csak úgy,mint Napóleon nem tudom hogy hogy hívják ezt a betegséget sztem ezért volt ilyen hülye) am. Blondi-nak hívták
2010. jan. 9. 11:56
13/25 anonim válasza:
23:23 - a hozzád hasonlók életét valaki megkeseríthetné ennyire, mint ahogy szerinted Hitler hibát követett el...
2010. jan. 9. 12:11
14/25 anonim válasza:
Annyira imádom az ilyen önjelölt igaszságosztókat :D
23:23 vagyok, és állítottam én valaha, hogy egyetértek Hitlerrel, barátaim?:D Igencsak nyomorult életetek lehet, ha képesek vagytok ezen fennakadni :D
Menjetek és prostizzatok egyet, azt a fajtátoknak találták ki, hátha lenyugodtok tőle :D
Mellesleg ajánlom nektek hogy nézzetek körül egy-két könyvtárban, és olvassátok el a Mein Kampfot, mielőtt nyilatkoztok Hitlerről. És nem vagyok náci, csupán tisztában szeretek lenni a dolgokkal, és felbosszant a sok kis tudatlan pávián okoskodása :)
2010. jan. 10. 12:59
15/25 anonim válasza:
Hogyan jönnek ide a prostik és honnan tudod hogy nyomorult életem van? Azért az Ad2-es mondatodhoz mérten nem lehetsz egy agytröszt, maradjunk annyiban :D. De megbocsátok, hisz ki nem követ el hibákat nem? :D
2010. jan. 10. 15:57
16/25 anonim válasza:
Hiába pontoztok le,egyszer nekem van igazam. Csak azt ne mondd ,hogy Hitler nem volt debil?Nagyon egy köcsög volt, majdnem az egész Zsidó népségnek az életét tönkretette Németo-ban .A Zsidók nem követtek el semmilyen bűnt,hogy nekik a halál jusson.
2010. jan. 19. 14:54
17/25 anonim válasza:
tényleg volt kutyája? tehát legalább a kutyáját szerette. hitler csak azt akarta hogy övé legyen németország és tönkretegye azt is meg a zsidókat is. ő indította el a fajgyűlöletet. mondjuk azért sztálinnál jobb volt.mert sztálinnak nem voltak emberi érzései. hitler meg ezek szerint legalább a kutyáját szerette.
2010. jan. 22. 13:57
18/25 anonim válasza:
"övé legyen németország és tönkretegye"
Ez azért túlzás. Bár sosem fog kiderülni, mi lett volna, ha Németország megnyeri a világháborút, de nekem van egy olyan érzésem, hogy Hitler nem tette volna tönkre.
Ja és mielőtt engem is leb*sznátok, hogy náci vagyok, azt tudom mondani én is, hogy szeretek tisztába lenni a dolgokkal :)
2010. jan. 30. 23:16
19/25 anonim válasza:
Több kutyája is volt Hitlernek. Egy spanyol fórumon megtaláltam őket (de többről magam is olvastam):
- Fuchsl (az első vh idején)
- Wolf (1922, Christian Weber ajándéka)
- Prinz (egy 1925-ös fotón szerepel)
- Blondie (1928-1930)
- Muck (1928-?, Ulrich Graf ajándéka)
- Bella (1942)
- Blondi (1945-ig)
Ha érdekel, az angol wikipedián írnak róluk valamennyit.:
Azt tudom hogy volt egy kutyája az első világháborúban akit a frontvonalról mentett meg és később őt kezelte az egyik legjobb barátjának mivel a többiekkel nem jött ki.. aztán ez a kutya elpusztult egy bombatámadáskor.. vagyis így ábrázolja egy film (a gonosz felemelkedése)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!