Hogy tudnatok definiálni a "tökéletest"? (Ez bármi
lehet)
10 akkor melyik válasszal nem értesz egyet és miért? Azok sima rövid válaszok. "Kritika"? Talán helyeselnem kellett volna? Ugyan már.
2014. júl. 9. 20:44
akkor a 8asról se semmit miért hibádzikckh, pápá jó beszélgetést
2014. júl. 9. 20:45
erre még mondanék valamit
"76 Százalékos te mindenkit kritizálsz."
Mondjuk ott a válaszok számozása az pontosan visszautal egy válaszra/kérdésre. Biztosabb és kézenfekvőbb mint ez a %ozás. Javasolom...
2014. júl. 9. 20:50
Gondolkodtam és talán mer rövid kis válaszocskák voltak és saját defit meg nem írtam ez így tényleg furán jöhettett ki, de sokat ültem ma gép előtt és nem volt kedvem ennél hosszabban írni.
2014. júl. 9. 21:16
A kritika jó dolog. Rámutatott azokra a dolgokra, amiket hibásnak vélt vagy amivel nem értett egyet. Nincs ezzel gond.
De azért én is kíváncsi vagyok, hogy mit írnál, 76-os.
2014. júl. 9. 21:44
Ha valami pompás, remek, optimális, eszményi, ideális, kiváló, príma, kitűnő, makulátlan, kifogástalan, hibátlan és nagyszerű - akkor tökéletes.
2014. júl. 9. 22:34
17/25 VasalódeszkásGyilkos válasza:
Nem kötekedés céljából kértem meg, hogy írja le az ő véleményét, hanem mert érdekel.
Viszont az, hogy zavarja a szemedet az, hogy én százalék alapján utalok valakire, az kötekedés, és teljesen hiábavaló, mert akire utaltam az tudja, hogy rá utaltam a többi meg csinál amit akar.
2014. júl. 9. 23:10
18/25 A kérdező kommentje:
Tehát az én verzióm: szerintem nincs olyan dolog amibááken ne lenne hiba, ez lehet létező és lehet elmélet is. És szerintem vannak olyan "hibák" amik nélkül nem lenne az a dolog teljes, pl.: veszem azt amit valaki írt az autóról, végtelen sebességre képes: ennek hátránya az lenne hogy nincs olyan gyors reakció idő amivel eut lehetne írányítani. Nekem az az elméletem hogy ebben a világban az a dolog is tökéletesnek vehető amiben hibákat találunk mivel sokszor azok egészíthetik ki az adott dolgot. Pl egy embert is a hibái tesznek azzá aki egy "tökéletes" egyéniséggé mert az mondjuk elég unalmas lenne ha mindenki ugyanolyan. Tehát egy valaminek a hibái a részei és ezek a részek teszik egésszé, tökéletessé. Egyébként korotok?
19/25 anonim válasza:
már a kérdés is furcsa volt, mert ugye melléknevet nem definiálunk.
de ilyen pökhendi hanggal értelmesebb 'elméletre' számítottam
egyébként meg mi köze a hibához?
tökéletes - tökéletlen
hibátlan - hibás
2014. júl. 11. 00:11
#6-os voltam, 27 éves vagyok.
2014. júl. 11. 09:28
Kapcsolódó kérdések: