Ma Mo. -n a tizenévesek kb. hány százaléka próbálja ki a füvet?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 13:42
1/4 anonim válasza:
Attol is fugg hol vagy, vannak helyek ahol nehez hozzajutni, van ahol nagyon konnyu. En 25 eves vagyok, Budapest mellett lakom es nem ismerek olyan embert aki meg nem probalta, ezt halalosan komolyan mondom. Minden baratom, minden ismerosom, minden kollegam, mindenki vagy sziv vagy probalta mar.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudod, én csak azt nem értem, hogy ha ennyire teljesen univerzálisan elérhető a fű (mert az én tapasztalataim is ezt mutatják - én nem próbáltam, de sok embert ismerek, akik igen, és szerintem kb. bárki szerezhet rövid idő alatt, ha nagyon akar), akkor hogy az istenbe nem tudják megállítani a terjesztését a hatóságok? Ha ennyire mindenhol ott van?
2014. ápr. 19. 14:44
3/4 anonim válasza:
Na ba..,a lányom 10 éves.:)Amíg tiltott dolog csak "mersz"-ból is kipróbálják,aki meg nem azt kiközösítik!Én is szinte mindent kipróbáltam,de semmi se jött be!A csóró tanyasiaknál meg a "mersz" a csattanó maszlag mag.Csak hát nem fogják,hogy milyen veszélyes.Inkább akkor szívja a gyöpöt beavatásként.
4/4 anonim válasza:
Pont azért mert mindenhol ott van!Egy éjszakai szórakozóhelyen szerinted az emberek hány százaléka van betépve?Na egy 500 fős buliból 400-at bevisznek szerinted?Ugyan már inkább kimennek trafipaxozni.A díler meg egyszerűen azt mondja,hogy ő vette a fogyasztótól,így a fogyasztó magyarázkodhat,mert ő be van tépve már,de a díler annyival megússza,hogy elveszik tőle a cuccot,és kap egy szabálysértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!