Milyen az árja faj? Mik a külső jegyei?
Van egy ismerősöm, és mindig azt hangoztatja, hogy ő olyan mint egy árja, mert az arcán megvannak azok a bizonyos 'arányok'.
Multkor egy koponyát néztünk, és akkor is felhozta azt a feltevést, hogy a koponya gazdája biztosan árja, mert az arcon fellelhetők azok a bizonyos 'arányok'.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. 17/f
A közkeletű és modern értelmezések szerint az az árja (fiziológiai jellegű), aki
-fehér bőrű
-nordikus vonásokkal rendelkező
-kék vagy kékbe hajló szemszínű.
Szerintem ez a "nordikus árja" típus leginkább egyes mai oroszoknál látható.
A németek "árjaságától" én nem vagyok túlságosan elragadtatva,
mert ott szerintem bizonyos adottságok / képességek hiányoznak (=a németeknél).
Pl. Túl sok bennük a mechanikus elem, hajlamosak a gépiességre. (="kézműves-fajtára" valló vonások ... tehát nem a magas rassz jelei ezek, inkább az alsóbb kasztokra vallanak).
A német az egy "fej nélküli nemzet" (véleményem szerint =a legmagasabbrendű integráló elvnek már nagyon-nagyon régóta híján vannak).
Hitler is egy "tipikus kisember" volt, nem pedig egy magasrendű (=istenhez hasonló > "Indra-jellegeket felmutató vezér).
A legárjább rassz véleményem szerint az "ős-zsidó" ... nem feltétlenül ez volt a nevük...
...de valamikor rég a legmagasabb eszményeket és a legnagyobb belső erőt ők hordozták...
...viszont ők azok, akik elbuktak (=teljesen összekeveredtek a természetbe kötött emberfajtákkal - ez volt a Biblia által említett bűn.)
2-es!
Gratulálok!
Íme egy full rasszista, aki szerint a zsidó a legnemesebb faj, a többi "genetikai selejt", mint ahogy Kertész Ákos genetikusotok írta?
Nem szégyenled magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!