Sürgős! Tanácsok versmondásra? Egyébként Ady Endre-Karácsonyát kell, majd elmondanom, de csak holnapig van időm! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Holnap, pénteken az iskolai karácsonyi ünnepségén fogom elmondani a verset. Minden verselési módszert, tanácsot, lámpaláz elleni hozzászólást szívesen fogadok. Ez most nagyon sürgős lenne, mivel súlyos lámpalázzal szenvedek és holnap az egész iskola előtt kell majd elmondanom a verset. Kérlek, minél előbb írjatok!?! :P2013. dec. 19. 19:39
1/3 anonim válasza:
Add elő kisebb közönség előtt. Szüleid, testvéreid.
Vedd fel az előadás hanganyagát.
Visszahallgatás közben látod, hogy kell erősíteni a szavalási technikádat.
Amikor nagy tömeg előtt állsz, nézz ki egy valakit és neki mondd. Ez segít a tömeget leszűkíteni. Ha megjön a rutin, nem fog kelleni ilyen kis trükk, mindenkinek elő fogod tudni adni.
Meg tudod csinálni!
Hajár!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat!!!
Megcsináltam és elmondtam!!! :)
Csak akkor akadtam meg, amikor mindenki elkezdett fotózni, tehát CSAK egyszer!!! :D
Juhé, túl vagyok rajta!!!!! :P
2013. dec. 20. 16:52
3/3 anonim válasza:
Ügyi vagy!
Mindig van hova fejlődni! Következőre még jobban fog menni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!