Érdemes az ë betűt használni egyáltalán?
Figyelt kérdés
Tekintve hogy én speciel használom szóban (nyilván furán is hangzik ha nem), de írásban?2013. nov. 19. 20:40
11/11 anonim válasza:
Na, ha ugy irsz, ahogy akarsz, akkor minek kerdezed? Nem hatrany, de legalabb annyira nem is elony. Total semleges.
Valamint olyan nagyon elszegyelltem magam, hogy jovo heten nem is merek majd bemenni fonetika es alkalmazott szociolingvisztika szeminariumra, nehogy szoba keruljon, hatha elsirom magam a lelki megrazkodtatastol. Ha nyelvesz baberokra palyazol, elobb olvass utana, aztan nyisd ki a szad. Mellesleg a teljes fonemikus irastol a tied eleg messze van, de valoszinuleg a tobbi hangrol fogalmad sincs. Mindenesetre jot mosolyogtunk a kerdeseden a tobbi nyelvesz kollegaval.
#7,#9 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!