Olyan ember segítségét kérném, aki európai nemesek (elsősorban hercegnők és effélék) életrajzát, történetét elég jól ismeri. Egy személyt keresek! (? )
Figyelt kérdés
Őszinte leszek, ne nézzetek hülyének.Egy álombeli személy után kutatok.Kíváncsi vagyok, létezett-e esetleg a valóságban is?Ez egy régebbi korban élt személy(úgy gondolom, 1800-as évek vége, 1900-as évek eleje),talán hercegnő lehetett.Próbáltam képek, történetek keresése által megtudni valamit, némileg kezd összeállni a kép, de most elakadtam.
Olyanok válaszát várnám, akik pl hobbiból jobban beleásták magukat a történelembe, életrajzokba.Hátha tudna nekem valaki segíteni a "nyomozásban".
Amíg nincs jelentkező, inkább nem írom le az illetőről a tudnivalókat, mert kicsit hosszú, nem akarok feleslegesen időzni vele.
2013. okt. 26. 18:31
11/13 anonim válasza:
Nagyon érdekes a kérdés. Ha még aktuális, szóljál és privátban a többit.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen előző, aktuális, még mindig várom a válaszokat.Írj csak nyugodtan privátban, kíváncsian várom! :)
2015. jún. 20. 16:05
13/13 anonim válasza:
Csak megérzés: herceg Sándor-Metternich Klementina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!