Manócska'90 kérdése:
Hol találok információt Olaszország gépiparáról? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Olaszország gépiparáról készítek Powerpoint-os prezentációt és hiányozna még egy-két diagramm vagy vmi, amit én elkészítenék, csak adatra lenne szükségem hozzá.
Sajnos az eurostat.hu fejlesztés alatt van, így onnan nem tudok informálódni. A tanárom szerint az ENSZ-nek is vannak ilyen nyilvántartásai. Olyan adatok érdekelnének mint például:
- a gépipar hány %-át adta az ország GDP-jének x évben
- a gépiparban dolgozók létszáma
- stb.
Nem tudja valaki nekem megmondani, hogy az ENSZ honlapján hol tudok ehhez hozzájutni? (Nem azt kérem, hogy helyettem kutassatok, csak ha valaki esetleg ismeri/használja és tud segíteni.) Vagy valahol máshol? Az se nagy probléma, ha angol.
Előre is köszönöm a segítséget!
(Remélem jó helyre írtam ki a kérdést.)
2009. nov. 11. 22:26
1/1 MDaniel98 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!