Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hol találok információt...

Manócska'90 kérdése:

Hol találok információt Olaszország gépiparáról? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Olaszország gépiparáról készítek Powerpoint-os prezentációt és hiányozna még egy-két diagramm vagy vmi, amit én elkészítenék, csak adatra lenne szükségem hozzá.

Sajnos az eurostat.hu fejlesztés alatt van, így onnan nem tudok informálódni. A tanárom szerint az ENSZ-nek is vannak ilyen nyilvántartásai. Olyan adatok érdekelnének mint például:

- a gépipar hány %-át adta az ország GDP-jének x évben

- a gépiparban dolgozók létszáma

- stb.

Nem tudja valaki nekem megmondani, hogy az ENSZ honlapján hol tudok ehhez hozzájutni? (Nem azt kérem, hogy helyettem kutassatok, csak ha valaki esetleg ismeri/használja és tud segíteni.) Vagy valahol máshol? Az se nagy probléma, ha angol.

Előre is köszönöm a segítséget!

(Remélem jó helyre írtam ki a kérdést.)

2009. nov. 11. 22:26
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
2021. júl. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!