I. Richárd, angol király tényleg bu zi volt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 15:31
12/14 anonim válasza:
Franciaország és Anglia között akkor még nem volt meg az összekötő alagút, és így csak akkor tudtak kukizni,ha közelebb mentek egymáshoz...és egy háború kirobbantása Henrikkel pont egy ilyen izgalmas kis ürügy lehetett:P
13/14 anonim válasza:
kizártnak tartom, hogy buzeráns lett volna
14/14 NEVEM: Senki! válasza:
Most 2018.01.29.-et írunk!!! Jelen állás szerint 99,9%, hogy csont buzernyák volt!!! DE!!! Szerény véleményem szerint ez a tény(!!!) semmit se von le az érdemeiből!!! Én magam -- > (Hála ISTENNEK!!!) -- > heteroszexuális vagyok és, hogy miért örülök ennek(?), mert ahogyan én, magam viselkedtem, vélekedtem, undorodtam tőlük(!!!), hát mit ne mondjak én NEM(!!!) szeretném ha bármiért is így viselkedne velem valaki/bárki!!! A véleményem akkor változott meg amikor egy akkor általam nagyon - nagyon szeretett lánnyal összejöttem és neki volt egy "langyi" haverja, barátja/(Barátnője???) < -- > BOCS(😅)!!! Egyébként nagyon rendes fickó volt < -- > "Kic.i-Ric.i!!!"< -- Pont ő is Richard volt!(Persze ez nyilván csak 1 véletlen de miatta hagytam abba az általánosítást < -- > mint viselkedésmódot!!! Tehát engem I. 'Oroszlánszívű' Richárd mint Angol, Keresztes Lovag, Király érdekel!!! Miket ért el? Ha jó király volt akkor miért volt az??? Ha rossz király volt akkor miért tartották annak??? Mert ha most élne SE[!!!] érdekelne, hogy éjjel kivel, mit csinál, hát még így több mint 800 év távlatából!!! Esetleg "csak" annyiban érdekel vagy érdekelne ha kiderülne, hogy 1 - 2 intézkedését -- > (Mindegy, hogy rosszat vagy jót!!!) -- > valamelyik szeretője hatása miatt hozott meg legyen az illető nő avagy férfi mert bár a tudósok szerint jobban szerette a -- > (Nem férfiakat!!!) -- > fiúkat (😵🤢🤮 <-BOCSÁNAT!TÉNYLEG!!) DE[!!!] úgymond:(Kétlaki!!! Igen tudom, hogy növények vannak amik kétlakiak "csak" a mi haveri társaságunk nevezi így a biszexuálisokat mert így egy picit mintha kevésbé lenne durván megfogalmazva!!! Aztán, persze lehet, hogy nem így van?!?!!??) Szóval 100 szónak is 1 a vége: Állítólag biszexuális volt!!! 🖖 🤘 ✌ 👌 👍 👍 👍 <<< --- >>> PEACE MINDENKINEK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!