Turnaista hívők között miért olyan hatalmas arányú a tanulatlanabb rétegek aránya?
Turnaista hívők között miért olyan hatalmas arányú a tanulatlanabb rétegek aránya? (PL szakmunkás szakmelós proletár)
És hazai vagy külföldi kortárs valódi tudósok (egyetemi professzorok akadémikusok pl:történész nyelvész genetikus) miért nem támogatják a turáni származási/nyelvi hiedelmeiket?
Tényleg összeesküdtek a magyarok ellen globálisan? Vagy a halott Habsburg uralkodók tartják őket ma is rettegésben?
Hú, ez a téma kellőképpen bonyolult ahhoz, hogy most ne akarjak belekezdeni a kifejtésébe.
A lényeg az, hogy ami mostanság található a történelemkönyvek lapjain az eredetünkről, meg a finnugor unokatesóinkról, az humbug, az osztrákok hamisították meg a bizonyítékokkal együtt. Ez nem konspirációs elmélet, az aktákat nem rég hozták nyilvánosságra.
És miért nem csatlakozik ehhez az irányzathoz a tudós ember? Aki "okos", tehát diplomája van, abban van egy olyan életérzés, hogy amit tudok, az úgy is van, és nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Amikor még koptatták a padot, akkor ezt a hazugságot nyomták neki, és a nagy büszkesége megakadályozza, hogy nyitott legyen az igazra.
Azt kétlem, hogy szervezetten összefogott volna a világ ellenünk. Én azt tartom valószínűnek, (amit fentebb említettem), hogy az osztrákok meghamisították a dolgokat, hogy azt higgyük, barbárok voltak az őseink, pogányok voltak az őseink, és "mindössze" 1000 éve élünk itt. Ezzel gyengítve a nemzeti öntudatot, és elejét véve egy esetleges nemzeti felkelésnek.
Na, azért csak hosszúra sikerült. Remélem sikerült válaszolnom a kérdésedre.
Ha valaki nem ért egyet velem, lehet kötözködni, révén ez csak egy elmélet, én pusztán leírtam a saját véleményemet. Nem kell úgy kezelni, mintha objektív igazságot akartam volna megfogalmazni.
Szerintem, nem véletlen az hogy az iskolázatlan rétegek támogatják csak magyarországon ezeket a fantasztikus turáni meséket.
Röviden tömören minden lényeges megtalálható itt a turáni-agymenés cáfolatáról:
www.kitekinto.wordpress.com
Jó olvasást!
"Ez nem konspirációs elmélet, az aktákat nem rég hozták nyilvánosságra. "
Ha hiszed, ha nem, de a "most nyilvánosságra hozott akták" az egyik klasszikus konteós toposz. UFÓ-król is hetente hoznak nyilvánosságra hatalmas leleplező aktákat. Nem is szólva azokról a bejelentésekről, amiket a NASA a jövő héten fog megtenni. (Melyik jövő héten? Nyilván mindig a soron következőn.)
Persze, ha vannak forrásaid, akkor ne fogd vissza magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!