Meg tudja nekem valaki adni Nagy Ervin filozófus és egyetemi tanár e-mail-elérhetőségét?
Gondolom rá gondoltál.
Sztem keress rá azoknak az intezmenyeknek az oldalan ahol tanit. Talán a titkárnö hajlandó segíteni(ez nagyon helyfüggö).
De azert gondolom tudod: ha nincs publikus emailcíme, ez kicsit olyan, mintha a telefonszámát akarnád mástól megtudni, bár ha tanít, jobb helyeken kellene h legyen egy munka-emailje, ami legalabbis félpublikus(iskolán belül).
Azért ugy látom messze van attol, hogy egyetemi tanár legyen, még PhD-je sincsen (35éves korára), meg konkrét munkahelye. A honlapja szerint nem is doktorandusz? Kicsit nagyzolósnak érzem a honlapjait ehhez képest. bocs, off.
Szerintem itt érdeklődhetsz. [link]
Én rendszeresen kommentelem a cikkeit és szokott válaszolni.
Egyébként meg engem is tanított filozófiai antropológiából (pszichoterapeuta vagyok), így nem értem miért vonja valaki kétségbe, hogy nincs munkahelye. Ez amolyan ócska mocskolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!