Szerintetek a kormányok, vagy hadseregek (amerikai), vagy az ilyen csatornák (animal planet. ) manipulálják az embereke?
3:42, ostoba vagy. 'Nuff said.
Kaptad is helyből a mínuszt.
"A kormány mindenkori feladata a törvényesség látszatának fenntartása."
Ezzel mindent elmondtam.
3:42 az a baj, hogy pontagyú idióta vagy, és még büszkén hirdeted is. De semmi gond, itten bazinagy jogállam van minálunk, úgy csinálsz bohócot magadból ahogy neked jólesik :D
a média kezdetben valóban az ismeretterjesztést szolgálta, már agymosoda lett belőle, meg a konzumidiotizmus éltetője
akinek van esze, nem néz televíziót és nem hallgat rádiót, pláne kormánypárti szarokat
a 3. válaszadó legalja gyökérnek én is nyomtam mínuszt
Ha értelmes műsorokat adnának, azt mondanám: nem.
De mióta csak a szar ömlik belőlük, és egy normális téma nincs, viszont segít az embereknek minél gyorsabban elhülyülni, azóta a válasz: igen.
Bizonyára a televíziónak is oroszlánrésze van abban, hogy napról napra több az idióta sültbolond, és egyre magasabb pozícióba is jutnak.
A fogyasztói társadalom szócsöve a média, a tömegtájékoztatás.
Ezzel ugyanúgy vissza is lehet élni, mint bármi mással.
A kormány, a nagyvállalatok, meg a pénzhatalmi elit speciel arra használja, hogy elhülyítse az embereket, identitás nélküli bégető agyatlan csordát neveljen belőlük. Tudod, aki nem tud semmit, az nem kételkedik...nem véletlen hogy mára a demokráciából is a hülyék diktatúrája lett.
"Az a baj, hogy az ilyeneknek is van választójoga, mint te. Höbölö böbölö."
Az a baj, kispajtás, hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták.
Adtam a piros kezet csípőből, húgyagyú ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!