Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Fontos! Kitől vagy melyik...

Fontos! Kitől vagy melyik országtól vásárolta meg az Amerikai Egyesült Államok Hawaiit?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne ha valaki tudja válaszoljon.
2013. febr. 18. 17:22
 1/3 GLadislaus ***** válasza:
Független királyság volt, mielőtt az Egyesült Államok része lett volna. Előtte meg brit gyarmat.
2013. febr. 18. 18:01
 2/3 GLadislaus ***** válasza:

Kicsit bele is olvastam. Mielőtt az Államok annektálta volna, köztársaság volt.

Nem olvastam el rendesen, mert lusta vagyok most angolul olvasni, de ha jól értem, nem megvette, annektálta.

[link]

2013. febr. 18. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A földrajz tanárunk kérdezte ezt azt mondta fent van a neten sokat kerestem de nem találtam semmi ilyet mondtuk is neki azt mondta rákeres és ha ő megtalálja minket be egyesel.De én is ilyesmit olvastam mint amit írtál csak azt nem értem a tanár mért ugy tette fel a kérdést,hogy melyik országtól vásárolta meg.
2013. febr. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!