Milyen témája lehetne a szakdolgozatomnak?

Figyelt kérdés
Gazdaságtudományi tanszékre járok, valami jó is téma kellene. tudnátok adni tippeket? Kb 30-40oldalt kll majd irnom. Szivesen fogadom mindenki ötleteit a lényeg,hogy valami gazdasági témában legyen (lehet marketing,üzlet,pénzügyek, kisvállalatok,nagyvállalatok -és ezekkel kapcsolatban bármi). Köszi minden ötletet előre!
2009. szept. 25. 17:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi! Ez a feket munka nem is rossz ötlet! majd utánanézek,hogy mit találok róla meg kéne neeki valami frappáns cim is,ha ezt irom. Köszi a tippet! azért ha még vannak ötletek,jöhetnek :)
2009. szept. 27. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Pénzügyi gondolkodás restsége Magyarországon.
2009. szept. 27. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült ötletet adni a fekete munkával. Hogy milyen címet adsz, az attól függ, hogy milyen oldalról akarod megközelíteni, illetve majd a konzulensed ebben segíthet is. Nemek gyakorlatilag csak ebben segített meg a téma konkretizálásában, azon túl azt mondta, hogy ha kész vagyok, csak akkor keressem, szóval én szabad kezet kaptam, nemsokára kész is leszek vele.

Sok sikert neked is! :-)

2009. szept. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!