Milyen témája lehetne a szakdolgozatomnak?

Figyelt kérdés
Gazdaságtudományi tanszékre járok, valami jó is téma kellene. tudnátok adni tippeket? Kb 30-40oldalt kll majd irnom. Szivesen fogadom mindenki ötleteit a lényeg,hogy valami gazdasági témában legyen (lehet marketing,üzlet,pénzügyek, kisvállalatok,nagyvállalatok -és ezekkel kapcsolatban bármi). Köszi minden ötletet előre!
2009. szept. 25. 17:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Befektetési lehetőségek világválság idején.
2009. szept. 25. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
MLM renszer...bár gyanítom páran már feldolgozták..
2009. szept. 25. 17:59
 3/13 anonim ***** válasza:
#rendszer
2009. szept. 25. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
vállalati túlélési stratégiák válság idején. Amcsiktól lehetne példákat hozni.
2009. szept. 25. 18:40
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
2008-as pénzügyi válság kialakulásának okai
2009. szept. 25. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
szerintem ne "válságosat" válassz....az olyan snassz..10-ből kb. 8 azt fogja választani...
2009. szept. 25. 18:44
 7/13 anonim válasza:
91%
Nézd meg, hogy milyen témákat ajánlanak. Eleinte én se tudtam miről írjak, aztán átnéztem a listát, amit a suli ajánlott, és ott a téma/konzulens alapján döntöttem. Ha átolvasod, akkor tudni fogod, hogy melyik ragadja meg a fantáziádat, és fontos, hogy legyen hozzá jó sok irodalom.
2009. szept. 25. 18:49
 8/13 A kérdező kommentje:

köszi minden ötletet, de válságosat én se akarok, az olyan lerágott csont. A suli még nem rakta fel a témákat sajnos, de én meg nem akarom az utolsó pillanatra hagyni. szeretném jól, alaposan kidolgozni és nem kapkodva összecsapni. Meg hát álitólag értékelik,ha van saját témád. Szóval várom még a további ötleteket.

Jó lenne olyan, amiről van irodalom is, de tudok róla saját kutatást is végezni, embereket megkérdezni vagy saját tapasztalatokat beletenni - szóval ne valami Amerikai vagy Ázsia téma legyen :D

2009. szept. 25. 19:01
 9/13 anonim ***** válasza:
más sulik honlapjára is felmehetsz ötleteket gyűjteni.én pl.így bukkantam rá a témámra..picit módosítottam rajta,de az ihletet onnan kaptam.
2009. szept. 26. 07:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Írj a fekete munkáról :-)

- aktuális (nálunk ez pl. az egyik legalapvetőbb szempont, hogy aktuálisnak kell lennie)

- bárhol találsz

- vannak róla vélemények, érvek, ellenérvek

- biztos, hogy van róla szakirodalom, mert nem újdonság

- maga a téma érdekes és meglepő

- találsz hozzá megfelelő jogszabályokat is, ami azon túl, hogy hasznos része a diplomamunkának, jó helykitöltő is, ami nem hátrány :-) (nekünk minimum 50 oldal tömény szöveget kell írni informatikán, és nálam a vonatkozó jogszabályok 5 és fél oldalt tesznek ki, kommentálva, miért tartozik oda)

- biztos, hogy van róla saját véleményed is

2009. szept. 26. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!