Hogy kell elemezni egy verset fogalmazásban?
Figyelt kérdés
gondolom olyanokat le kell írni benne hogy túlzás, metafora meg ilyesmi.de szerintetek milyen az amit fogalmazásba kér a tanár ? amúgy még el se kezdtünk elemezni de feladta 1 hét múlvára és most nem tudom mit szeretne a hf-ben. és valaki légyszi le tudná írni az ilyen metafora, megsz. hogy mik vannak mert már azokat is elfelejtettem ?2013. ápr. 6. 18:17
1/2 anonim válasza:
1. A tanárt kérdezd, hogy mit kér, hiszen ő tudja, mit kér. Mások véleményével nem mész semmire.
2. Vedd elő a régebbi tankönyveidet, és ismételd át a költői eszközöket. Ismétlés a tudás anyja. És a felejtés ellenszere is. :)
2/2 A kérdező kommentje:
a könyveim megvannak (most vagyok csak 9.es tehát vele még nem vettünk elemzést) csak az a baj, hogy nekem azokba sincs teljesen jól elemezve a versek, a füzeteknek meg finito ende úgy hogy reméltem valaki leírná (nem linkelné, mert telefonról tudom csak megnézni)
2013. ápr. 6. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!