Magyar kártya paklit szeretnék rajzolni. Ötletek?
Néhány alkotóelemre véleményeket, tanácsokat kérek:
-Szerinted mely négy uralkodónk szerepelhetne csikó/király lapon? Eddigi ötleteim: Szent István, IV. Béla, Mátyás király, Nagy Lajos, Attila
-A tök és a szív szimbólum milyen nemzeti jelképet szimbolizáljon (puliban és erős paprikában nem gondolkodom), esetleg: tök helyett az országalma kicsit kicicomázva
Milyen magyar növény levelét, termését lehetne beilleszteni a zöld és a makk jelének
-A felső/filkó lapnak kiket ajánlanátok? Ötleteim: Széchenyi István, Kossuth Lajos, Árpád fejedelem, Horthy Miklós
-Az alsó helyére milyen személyeket tanácsolnátok, akik nem voltak nagy hatalmúak, de befolyásos szerepük volt. Gondolok itt: Fráter György, Rózsa Sándor, Dózsa György, Anonymus
Minden választ előre is köszönök!
Teszik az ötleted, hogy magyar történelmi személyeket tegyél a kártyára.
A színeket szerintem ne változtasd meg!
Én is gondolkodtam azon, hogy egyedi kártyát nyomtassak hat színnel, ( piros, zöld, tök, makk, fekete, fehér )hogy a három fős snapszert izgalmasabbá tegyem. Aztán valahogy elmaradt.
Visszatérve a kérdésedre, Kossuth Lajos, és Árpád fejedelem inkább királyi formátumot érdemelne. Mit szólnál filkó szerepben Zrínyi Miklóshoz, vagy Vak Bottyánhoz . Tök filkónak Gyurcsány Viktort, vagy Matolcsy Gordont javaslom.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!