Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mennyire kell tudni rajzolni...

Mennyire kell tudni rajzolni ha építész szeretnék lenni?

Figyelt kérdés

Építész szeretnék lenni,de nem szeretek/nem tudom az emberi testet (arc,stb.) szépen ábrázolni,EZ baj?

A többiben jó vagyok(épületek ábrázolása,3d hatású tárgyak rajzolása stb.)

#építész/rajz
2013. márc. 10. 06:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell nagy rajztudás! Művészi sem. Esetleg ha egy épületet akarsz lerajzolni, hogy milyen elképzelésed van. Azt kidolgozni, de kb ennyi. Ha papírra rajzolsz tussal, vagy bármivel akkor az alaprajzok, metszetek stb legintább a nagy pontosságról szólnak. Ehhez ugye van segédlet, vonalzók stb. Szép tiszta legyen. Ehhez inkább figyelem és türelem kell. Gépen programmal meg majd szintén ez kiegészítve némi progiismerettel. :) szóval aki mondjuk átlagosan rajzol az elég. Inkább a figyelem és a türelem, pontosság kell, az a mérvadó.

Én építészetet tanultam, szal kb tudom :)

2013. márc. 10. 07:30
 2/2 anonim válasza:
Nem ide tartozik, és nem is rossz szándékból mondom, de még kétszer fontold meg, hogy most építésznek szeretnél-e tanulni. Ha mégis mellette döntenél, akkor nagyon elkötelezettnek kell lenned, kapcsolatokat kiépítened, hogy később munkát találj vele.
2013. márc. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!