Kinek mi a véleménye a Bovaryné című műről? Valamint mi a mű szimbólikája?
"Mert ugye mindenki szorgosan elolvas minden egyes feladott házi olvasmányt. Ne röhögtess."
Szerinted a tanárok csak azért adják fel a házi olvasmányokat, hogy ti ne tudjatok pihenni?
Szegények. Igazán sajnállak benneteket.
Nem elég, hogy pof.tlanul ide írjátok ki, hátha valaki megcsinálja helyettetek, még szemtelenek is vagytok ráadásul.
Berta igazán segítőkész, udvarias választ adott.
Nem érdemelte meg, hogy belekössetek.
De gondolom, ezek után már nem várjátok, hogy valaki megcsinálja helyettetek.
Jó munkát!
Ezen az oldalon igényesek vagyunk a helyesírásra.
A "nagyokos" szót egybe kell írni. :)
Nem értem ebben mi neked az óriási pofátlanság, nem mintha nem köszönte volna meg a válaszokat, vagy parancsolt volna, hogy na gyerünk írjátok le most rögtön ezekre a válaszokat. Az meg, hogy szemtelen vagyok, azt köszönhetitek az okoskodó éneteknek, utálatos válaszodnak.
Hol volt itt ilyenről szó, hogy azért nem olvassák el a mai gyerekek többsége a házi olvasmányokat mert nem tudnának emígy pihenni?
Igen, sajnos belehaltunk a segítségetek nélkül.
Amúgy hány éves vagy? Elég baj, hogy azzal foglalkozol 4 percig (ha nem több), hogy keresed a helyesírási hibákat a válaszomban. Látom unalmas az életed. :)
Erre az egy kérdésedre válaszolhatok:
"Elég baj, hogy azzal foglalkozol 4 percig (ha nem több), hogy keresed a helyesírási hibákat a válaszomban."
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy én azzal foglalkozom, hogy keresem a helyesírási hibákat.
Egyszerűen látom őket.
Én lennék a legboldogabb, ha nem kellene ezekre felhívni a figyelmeteket.
Próbálj meg nagyon figyelni, 66%-os IQ-bajnok, mert a szövegértő olvasással eddig gondjaid voltak. Valószínűleg pontosan azért, mert nem olvasol eleget.
1. NEM mondtam, hogy hazudsz. Idézem: "Ettől persze még előfordulhat számomra ismeretlen okokból, hogy délután (is) van tanítás."
2. Ezen az oldalon segítséget lehet kérni. Ha indokoltan teszik, segítünk. Ha nem, akkor nem. Aki bunkó, parancsolgató stílusban adja elő magát, az meg szokta kapni a beosztását. Tehát nem kell a süket szöveged.
3. Hogy te szemtelen vagy, az egyedül a te jellemhibád, hiába próbálod másokra kenni.
4. Mindenki magából indul ki, tehát neked bizonyára tényleg percekig tarthat a helyesírási hibák keresése; ez 16 – 17 éves korban már elég szégyen.
De mi, akik rendszeresen segítünk másoknak, már rég nem azon a szinten vagyunk, hogy keresgélni kellene a helyesírási hibákat. A te legutóbbi válaszodban pl. van 5 vesszőhiány és három egyeztetési hiba, ezt bármiféle keresgélés nélkül is látom.
5. Lusta vagy kötelezőket olvasni, plusz szemtelen vagy; tanulás vagy egyéb hasznos tevékenység helyett pedig itt téped a szádat; ennek majd az lesz a vége, hogy jó esetben sikeres érettségi bizonyítvánnyal mehetsz takarítani vagy egy gyárba szalagmunkára.
És most még örülhetsz, hogy mindezt csak a neten kaptad meg, mert így van esélyed a változtatásra, különben az életben is helyretesznek majd időnként, és az sokkal jobban fog fájni...
Az a véleményem, hogy nem lenne szabad gyerekekkel ilyen műveket olvastatni. Árt a gyereknek, mert megutáltatja vele az olvasást és megutáltat vele remekműveket. Olvassa el majd egy kihűlt házasságban 30-40 évesen, akkor érteni és értékelni is fogja!
egy könyvtáros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!