Szerintetek mi fog történni?
Ti hogy képzelitek el a jövőt?
Szerintetek mi fog történni a következő mondjuk száz-kétszáz évben?
Hogy fog alakulni a nagyvilági politika? Hogy fejlődik a technológia? Meg hasonlók
Tény, hogy kiszámíthatatlan, de amit mondasz, az hülyeség.
Hiába gyártasz 10.000 szar cipőt, amelyik három nap után szétesik, nem mész vele többre, mint eggyel. Vagy hiába termelsz 1.000.000 tonna olyan búzát, ami ehetetlen, az akkor is ehetetlen lesz.
szerintem sokkal fejlettebb lesz elektronika,mikroelektronika az emberi agy kapacitás nagymértékben fejlődik,a Marson az életjelenséget felfedezve kihasználják azt utazás kép stb
sok minden lenne még
Háborúk fognak kitörni egy idő után, mert az egyes társadalmi rétegek nem tudnak kiegyezni. Egyik önkényuralom jön a másik után, abból a fajtából ami nem jó. (Ugyanis ha az emberek feletti hatalmat az ember tökéletesítésére használják, a társadalom jobbátételére, az egyenlőtlenségek elsimítására, akkor egy remek önkényuralomról van szó.) A föld klímája tőlünk sokban függetlenül meg fog változni, ahogy az évmilliók során mindig is változott. (Már amúgy régóta esedékes egy jégkorszak. Ha lesz még jégkorszak...) A technológia tovább fog fejlődni, és megóvja majd az emberiség nagy részét a változásoktól, a többiek pedig kihalnak vagy evolválódnak. Az űrutazás tovább fog fejlődni, a Marsot terraformáljuk, és benépesítjük. (2050-re terveznek Mars expedíciót) A holdon úrhajó tankoló állomás nyílik, és a tehetősebbek ingatlant építenek rá. Ez valószínűleg sokkal korábban megtörténik majd, mint a
Mars terraformálása.
Lehet hogy a fentiek a háborúk miatt elmaradnak, vagy a fentiek miatt maradnak el a háborúk, és az önkényuralmak...
Viszont van egy tökéletes módszer a jövő megjósolására, amit én fejlesztettem ki.(R)(C)
Végy minden elemi részecskét, egy olyan nagy sugarú körben, amennyi egyenesen arányos a megjósolni kívánt időtartammal. (1 nap esetén 1 fénynap, egy év esetén 1 fényév, ha feltesszük hogy a fény a leggyorsabb, ránk is közvetve vagy közvetlenül hatással lévő anyag) Ezeknek az elemi részecskéknek pedig számítsd ki a mozgásukat, és hogy az egyes részecskék kölcsönhatásakor mi történik. Az 1 fényév sugarú kör közepén pont egy évet lehet előre megjósolni.(Ahogy kifelé haladunk, úgy ez az idő egyre csökken.) Ha kész van a számítás - amit pont 0,000000* másodperc alatt kell elvégezned a biztosság érdekében - akkor megtudod hogy mi fog történni.
És ha azt hiszed, hogy a jövőt megváltoztathatod, akkor kihagytad a saját részecskéidet a számításból.
Ezt csak érdekesség képpen mondtam el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!