Mennyit ér egy Okj-s bizonyítvány?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 18:10
2/17 anonim válasza:
Most gondolj bele, hogy van akinek a diplomáját sem veszik figyelembe. Ehez képest hol van egy OKJ?
Amit tanultál az a tied, és büszke lehetsz rá, de itt magyarországon kritikus állapotok vannak. Ne itt tanulj ha tanulsz, menj ki külföldre, ha lehetőséged van.
4/17 anonim válasza:
Amennyit hasznosítani tudsz belőle!
5/17 anonim válasza:
Kiadta az EU az ukázt, hogy az 50 éven felüliek tanuljanak meg egy (vagy sokadik) szakmát ingyenesen. A munkához kitalálták, hogy eddig ugyan nem volt, de legyen kötelező a végzettség, Egy évig nyúzták a népet, gyakorlati és elméleti vizsga két napig, OKJ végzettség. Minden nagyon jó meg szép, a munka és a megbecsülés maradt, mint előtte: NULLA. Aztán msáfél évvel később konvergencia program címén sorozatban rúgdostatta ki a minisztérium az OKJ-s EU-s végzettségűeket. ENNYIT ÉR!!!
6/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: a minisztérium a korrupt ügyeiről (is) híres Oktatási Minisztérium volt.
7/17 anonim válasza:
Nekem is van ,de nem is dicsekszem vele.a1971ben szerzettel még lehet,pedig 72'-ben elhagytam a szakmát.
8/17 anonim válasza:
2. válaszoló. Ne hasonlítsd össze a diplomát meg a szakmát. Tudod akinek szakmája van, az dolgozni is szokott, nem csak egy irodában ülve felvenni a prémiumokat, ezáltal külföldön 1 diplomás szart sem ér, mert ott dolgozni is kell tehát ottkint 1 szakmunkás többet ér mint te a 3 diplomáddal eggyüttvéve. Ha nem hiszed, csak nézz utána a dolgoknak...
9/17 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy már az oktatást és a vizsgákat sem veszik komolyan az OKJ-s képzésen. (Nekem is van egy, a családban másnak is.) Ebből következően azt gondolom, hogy nem ér valami sokat, bár én munkát nem kerestem vele, hanem a munkahelyen írták elő, hogy csináljam meg. Végül is egy papírral több, és nekem még pénzbe sem került mert a munkahelyem fizette.
10/17 anonim válasza:
Juj, az előzőnek nagyon fájhat, hogy nincs diplomája, ezért elvből utál mindenkit, akinek van? Lol, szánalmas. A 2. válaszoló semmi rosszat nem mondott. Diploma meg diploma közt meg sok különbség van ám, jobb ha tudod. Inkább legyen 1db elégséges mérnökim, mint 5 db kiváló büfé-ruhatárbölcsész diplomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!