Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Bölcsészek, ti, hogy tudtatok...

Bölcsészek, ti, hogy tudtatok elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt magyar, töri, komm, könyvtár, műv. szerv. stb. szakokra? Milyen munkakörben és megvagytok vele elégedve?
2009. aug. 31. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Na most nem értem aki itt sír az milyen jogon?"

Ezt én sem értem. Szerintem az megy bölcsésznek, aki akár a kevesebb várható fizetést is vállalja azért, hogy azzal foglalkozhat, ami érdekli. Az valami teljesen rossz megközelítés, hogy valaki a karrierlehetőséget kéri számon egy bölcsészszakon.

2009. aug. 31. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Én úgy mentem bölcsész karra, hogy volt már egy szakmám amiben dolgoztam, úgyhogy nem nagyon voltak illúzióim. Bár egy angol német szakkal már jól el lehet helyezkedni. Most csinálok egy értelmesebb közgáz diplomát jó sok pénzért, és a szakon számos ex bölcsész van, nem véletlenül.
2009. szept. 16. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy alapszak szerintem édeskevés. Meg kell csinálni hozzá az MA-t, egy felsőfokú nyelvvizsgát, egy másik minimum középszintűt hozzá.
2010. febr. 13. 22:54
 14/14 anonim válasza:
0%
EZEK BORZALMASAK!!!! EN A ZENEVEL FOGLALKOZOK ES MEG VOK VELE ELEGEDVE!!!!!
2010. máj. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!