Miért volt szükség, hogy kitaláljanak 300 évet a középkorban?
Még nem értem, ennek a magyarázatát, hogy a Karoling kórt pl Nagy Károly stb a 614-915-ig tartó eseményeket miért kellett meggyártani, kitalálni. Kérlek magyarázzátok el, mert fogalmam sincsen. Most még csak 1712-t kb ennyit írunk.
Itt meghallgathatod részletesen, csak ezt a magyar nyelvű videot találtam sorry, mondjuk azt hogy nekünk ehhez közünk van ilyen formában mint ebben a videoban benne van, kétlem, de ha igen vagy te tudod hogy miért volt szükség 300 évnyi hamis esemény megalkotására, írd meg kérlek, akár priviben akár ide. Nagyon érdekel ! Köszi :-)
http://www.youtube.com/watch?v=66ZD8G6r9nI
#10: Evidens, aki kicsit is ismeri az elméletet, az tudja ezt. Nem véletlenül lett ennyire felkapott az elmélet itt Magyarországon. Sőt nem csak felkapott lett, hanem maga Illig is – Klaus Weissgerber társszerzővel – írt egy külön könyvet a témáról.
Persze az, hogy ez nekünk kedvez-e vagy sem, másoknak kedvez-e vagy sem, az megint nincs összefüggésben azzal, hogy igaz-e, vagy sem.
Annak idején belemerültem ebbe a kérdésbe, mert fontosnak éreztem (magam számára) tisztázni.
Engem a csillagászat bőven meggyőzött arról, hogy nincs évszázad beszúrva. A korábbi megfigyelések alapján össze lehet pakolni egy kronológiát és 3 évszázados eltérés kimutatható lenne. Nagyon sok mindent nem fogadtam el, hanem magam akartam és (tudtam is) utána járni. Az derült ki, hogy nincs eltérés. Ezt nem mindent lesöprő érvnek írom, de ha valaki nagyon akarja, akkor jelezni szeretném, hogy személyesen is utána tud ennek járni.
én azt hallottam, azért volt erre szükség, mert valamelyik német-római császár szerette volna 1000-ben megkoronáztatni magát. és gondolt egyet..
én nem tudom, hogy elhiggyem e ezt a 300 éves dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!