Melyik ember volt az aki a legtöbb embert ölte meg? És mennyi volt az áldozata?
Igazad van ez egy kicsit tág fogalom..
Úgy gondoltam,hogy pl: saját kézzel,késsel,fegyverrel...
Így jobb?
Ihlet... szerintem itt kell keresni.
Simo Häyhä 542 oroszt lőtt le biztosan a finn-orosz háborúban.
- Szerintem a kérdező inkább a sorozatgyilkosokra gondolt (vagy nem), Simo Häyhä viszont katona volt, tehát végső soron mesterlövészként "csak" a munkáját végezte.
- Itt a sorozatgyilkosok elég kétes toplistája:
- A lényeg - több sorozatgyilkosról készült dokumentumfilm (leginkább arról, hogy hogyan kapták el őket) - a Discovery csinálta, a címe (nem meglepő módon) Sorozatgyilkosok:
Több részt láttam anno a youtube-on - nem viccesek, sőt gyakran tragikusak, de mindenképpen tanulságosak, egyszer érdemes megnézni (sajnos most rákukkantva már csak angolul feltettet láttam).
Gondolom, te arra gondolsz, hogy 1 bizonyos ember saját kezűleg hány embert ölt meg. Erre nem tudok válaszolni sajnos. :( Viszont, a másik formájára igen: Ki ÖLETTE meg a legtöbb embert? Erre a válaszra nem nagyon kell sokat keresgélni.
A szóban forgó ember: Joszif Visszarionovics Sztálin
Megöletett: 23 millió embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!