Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Melyik ember volt az aki a...

Melyik ember volt az aki a legtöbb embert ölte meg? És mennyi volt az áldozata?

Figyelt kérdés
Senki ne értse félre nem rekord döntésre készülök és semmi hasonló,csupán hajt a kíváncsiság,hogy egy ember mennyi embert ölt meg maximum..30?40? És aki a legtöbbet ölte meg az ki volt?!.. Mert gondolom akkor filmet is csináltak róla és lehet,hogy megnézném.
2012. dec. 17. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsit pontosítsd, hogy mi számít "megölésnek" - puszta kezével, vagy felbújtóként, vagy gondatlanságból okozásként, vagy mi? Mert itt most lehetne mondani diktátoroktól kezdve sorozatgyilkosokig bárkit.
2012. dec. 17. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazad van ez egy kicsit tág fogalom..

Úgy gondoltam,hogy pl: saját kézzel,késsel,fegyverrel...

Így jobb?

2012. dec. 17. 21:11
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem tömeg gyilkosságra gondolok.. hanem aki egyesével hajtotta végre
2012. dec. 17. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Ihlet... szerintem itt kell keresni.

[link]

2012. dec. 18. 01:01
 5/7 hollófernyiges ***** válasza:

Simo Häyhä 542 oroszt lőtt le biztosan a finn-orosz háborúban.

[link]

2012. dec. 18. 07:34
 6/7 Brányi Bence ***** válasza:

- Szerintem a kérdező inkább a sorozatgyilkosokra gondolt (vagy nem), Simo Häyhä viszont katona volt, tehát végső soron mesterlövészként "csak" a munkáját végezte.

- Itt a sorozatgyilkosok elég kétes toplistája:

[link]

- A lényeg - több sorozatgyilkosról készült dokumentumfilm (leginkább arról, hogy hogyan kapták el őket) - a Discovery csinálta, a címe (nem meglepő módon) Sorozatgyilkosok:

[link]

Több részt láttam anno a youtube-on - nem viccesek, sőt gyakran tragikusak, de mindenképpen tanulságosak, egyszer érdemes megnézni (sajnos most rákukkantva már csak angolul feltettet láttam).

2012. dec. 18. 17:35
 7/7 Ay carramba! ***** válasza:

Gondolom, te arra gondolsz, hogy 1 bizonyos ember saját kezűleg hány embert ölt meg. Erre nem tudok válaszolni sajnos. :( Viszont, a másik formájára igen: Ki ÖLETTE meg a legtöbb embert? Erre a válaszra nem nagyon kell sokat keresgélni.

A szóban forgó ember: Joszif Visszarionovics Sztálin

Megöletett: 23 millió embert.

2016. szept. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!