Baajos kérdése:
Ha úgy alakulna, hogy hamarosan becsapódna egy aszteroida és elpusztulna minden élet a Földön, de néhány (száz) ezer embernek lehetősége lenne új életet kezdeni a Marson (? ) ~
Figyelt kérdés
~ és mondjuk én el tudnám neked intézni, hogy bekerülj a túlélők közé, DE nem hozhatnál magaddal senkit magadon kívül , akkor hogyan döntenél? Jönnél vagy nem? Itt maradnál szeretteiddel és velük halnál vagy az életet választanád, de nélkülük.?. ??? ...2012. okt. 25. 18:51
11/15 anonim válasza:
Ez így, négy év után, hogy jutott eszedbe? :D
12/15 A kérdező kommentje:
Hidd el ez hatalmas dilemma. Igaz szerencsére csak fikció. De a kérdésfeltevés jogos. ..Ha belegondolsz azért tök jó dolog reggel felkelni,nyújtózni egyet, kimész a konyhába iszol egy kávét, rendelsz egy pizzát, szerelmeskedsz, had ne soroljam mennyi minden klassz dolog van amit élőként megélhetsz és élvezhetsz... No persze itt jön a dilemma. Mindezt az eddigi szeretteid nélkül?? Tán új ismeretségeket kötve egy új bolygón, új feltételek közt?? Fene se tudja tényleg.. Én sem tudom, mert kötnek az érzelmek nyilván.....,de.....hát a maradok opció egyenlő azzal, hogy holnap itt a halál s nincs több szerelmeskedés se egy pohár víz se semmi se....de ha megyek (szeretteim nélkül) akkor mindez még megadatik egy ideig.... Franc se tudja hogyan döntenék....ezért tettem fel a kérdést ,mások hogyan döntenének egy ilyen abszurd helyzetben... ...
2019. aug. 17. 23:53
13/15 anonim válasza:
Miért írtál ide több évenként? :D miért nem azonnal?
14/15 anonim válasza:
Én inkább itt a családommal, mint hogy úgy éljek egy bolygón, hogy tudom, hogy a többiek meghaltak. A The100 sorozat amúgy egy kicsit hasonlít a témához, de tényleg csak egy kicsit 😁
15/15 Thunderfairy válasza:
Minden élet nem pusztul el. Mindig van pár túlélő akik újra, szép lassan, visszahozák a katasztrofa elötti állapotott. Olyan lenne a túlélők részéről mint egy apokalipszis filmben. Kisebb csoportokba összeállva túlélnének az életbe maradotak. Ezek után pár 100 év alatt de visszaállna a mostani állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!