Az "A" nemzetségből származó apa és a "B" nemzetségből származó anya gyermeke melyik nemzetségbe fog tartozni?
A "C" nemzetségbe.
(Micsurin ezt már kikísérletezte.)
--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
A fenti válaszomat valamilyen okból törölték.
Megnéztem, és figyelmesen elolvastam a
http://www.gyakorikerdesek.hu/help
lapon a "Milyen szabályokat kell betartanom a válaszíráskor?" bekezdést, melynek utolsó sora ez:
"Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."
Mivel viszont a fenti válaszom határozottan NEM ÜTKÖZÖTT egyik felsorolt kizáró okba sem, valamint a kérdésre adott válasz volt, tisztelettel kérem a választ kitörlő moderátort, hogy szíveskedjék MEGINDOKOLNI, hogy miért töröl egy olyan választ, amely NEM SÉRTI az oldal szabályzatát?
Én úgy tudom legalábbis magyarországon, mindkét állampolgárságot lehet igényelni a gyerek részére, ha mindkét állam törvényei megengedik.
Sok eu orzságban a születés jogán is adnak polgárságot. de talán az USA-ban is, tehát ha ott szülöd meg a kölköt nem fognak kitoloncolni, ha lejár a vízumod, de lehet hogy terhesen be sem engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!