Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az "A" nemzetségből származó...

Thorodinson kérdése:

Az "A" nemzetségből származó apa és a "B" nemzetségből származó anya gyermeke melyik nemzetségbe fog tartozni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 25. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Abba, ahol felnő.
2012. aug. 25. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Apajogú nemzetségeknél A-ba, anyajogúaknál a B-e.
2012. aug. 25. 17:52
 3/5 Shai-Hulud ***** válasza:
77%

A "C" nemzetségbe.

(Micsurin ezt már kikísérletezte.)

--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

A fenti válaszomat valamilyen okból törölték.

Megnéztem, és figyelmesen elolvastam a

http://www.gyakorikerdesek.hu/help

lapon a "Milyen szabályokat kell betartanom a válaszíráskor?" bekezdést, melynek utolsó sora ez:

"Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."

Mivel viszont a fenti válaszom határozottan NEM ÜTKÖZÖTT egyik felsorolt kizáró okba sem, valamint a kérdésre adott válasz volt, tisztelettel kérem a választ kitörlő moderátort, hogy szíveskedjék MEGINDOKOLNI, hogy miért töröl egy olyan választ, amely NEM SÉRTI az oldal szabályzatát?

2012. aug. 25. 20:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 26. 08:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom legalábbis magyarországon, mindkét állampolgárságot lehet igényelni a gyerek részére, ha mindkét állam törvényei megengedik.

Sok eu orzságban a születés jogán is adnak polgárságot. de talán az USA-ban is, tehát ha ott szülöd meg a kölköt nem fognak kitoloncolni, ha lejár a vízumod, de lehet hogy terhesen be sem engednek.

2012. aug. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!