Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a véleményed a Da Vinci...

Mi a véleményed a Da Vinci kódról? Gondolod, hogy igaz lehet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 21:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
33%

Mármint a filmrol?

Szerintem nagyon meg van csinálva, ebbol lehetett volna tobb rész is!

De igaz lehet!

2009. júl. 21. 21:34
 2/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem igaz, én keresztény vagyok, és ez a történet ellent mond a Bibliának, igy a hitemnek is!

Egyébként olvastam a könyvet és nagyon tetszett, nagyon jó iro ez a Dan Brown, ez az egyik kedvenc könyvem, de mégsem gondolom hogy igaz lenne!

2009. júl. 21. 22:22
 3/22 anonim ***** válasza:
68%

A Da Vinci kód egy rosszul megírt, zagyva ponyva, amely valamilyen oknál fogva túl nagy népszerűségre tett szert. Ráadásul az egész elméletét lopta. Ha jó könyvet akarsz olvasni, ajánlanám inkább Michael Baigent: Az abbé titka című művét, ahonnan Dan Brown plagizálta a saját agyrémét. Az abbé titka egy nyomozás leírása, értelmes, összeszedett és nem tartalmaz olya hajmeresztő, minden alap nélküli állításokat, mint a kérdésben említett "remekmű".

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__49880-a-d..

2009. júl. 21. 22:25
 4/22 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nagyon jó könyv, és engem nem érdekel hogy ogaz-e vagy sem, de én akkor is tudok élvezni a filmet. Mert talán a pókerember igaz? hát nem, és mégis hány embernek tetszik?
2009. júl. 21. 22:38
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Mese mint a Biblia, csak modern mese.
2009. júl. 21. 23:07
 6/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem.:(Sajnos!De jó lenne,ha kiderülne pár eltussolt dolog a katolikusokról!Ők se szentek!Csak pucc.én is katolikus vagyok.És nyugodtan le lehet pontozni.:)))
2009. júl. 21. 23:16
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Nekem tetszik a könyv is, a film is.

Lehet benne igazság, természetesen csak részleteiben.

2009. júl. 21. 23:32
 8/22 anonim ***** válasza:
20%
A Da Vinci kód könyvnek is csapnivaló. Semmilyen szerkezete sincs, a szereplők teljesen egysíkúak, a cselekményszál egyszerűen egymásra dobált üldözési jelenetekből áll, a "rejtély" kb. a könyv harmadánál le is lövi, amikor tételesen elmagyarázza mi is a szitu Krisztussal és Mária Magdolnával. Innentől a könyvnek egyetlen kérdése marad, hogy a pasi vagy a csaj -e Jézus ivadéka? Az ellenfelek semmivel sem kidolgozottabbak, mint a főszereplők, az alapgondolat nevetséges. Nem látom be, miért lenne ez egy "jó" könyv. Esetleg annak, aki itt hallott először arról, hogy Jézusnak gyermeki lehettek, talán izgalmas, de aki már ismerte ezt az elméletet, netalán éppen azért, mert évekkel korábban olvasta Az abbé titka című könyvet, ahonnan az egészet lopta Dan Brown, semmi újdonságot sem tartogat, egyszerűen csak egy igénytelen krimi.
2009. júl. 22. 09:37
 9/22 anonim ***** válasza:
73%
Nincs igazatok. Nagyon is jó könyv. és biztosan több valóság alapja van, mint az xmennek vagy hasonló szarságnak. És előző válaszó: ha annyra csappnivaló lenne a könyv és a film vajon miért van több tucat rajongója? azért mert anélkül is lehet egy filmet nézni, vagy könyvet olvasni, hogy azon filózol, hogy igaz-e vagy sem.
2009. júl. 22. 09:48
 10/22 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon szenvedélyesen olvastam, szerintem alapos, tudományosan és mindenben lényegi kérdésben igaz, szuper, nagyszerűen megírt könyv. Habár a horrorisztikus jeleneteket próbáltam kihagyni, mert nehezen bírtam, azt is elolvastam végül. Sokat tanultam belőle, elhiszem amit mondani akart.
2009. júl. 22. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!