Miért van ez!? Ha bővebben ki merem fejteni a véleményem valamelyik kérdésnél, és nem vagyok 1000%-ig megértő, nyálas, és kedves, azt veszem észre, hogy lepontoznak.
Mindig annyi marad ott,hogy a válasz 0%-ban hasznos. Az emberek miért nem értikelik az őszinteséget?
Azért mert nem az a válaszom,amit akarnak hallani,akkor lepontozzák a másikat?
Ne értsétek félre,nem az a bajom,hogy 76%-os vagyok,hanem hogy senkit nem sértegetek és mégis ez van..
volt pl egy kérdés.. szeretik-e a lányok a flénk fiúkat..
a válaszom: miben félénk? egyébként nem.. és lám 0%..
ez sértő volt? vagy valami hozzáértő magyarázza már el nekem az emberi viselkedést és gondolkozás módot.. érdekelne. előre is köszönöm!
Azért kicsit érdekes ez a megközelítés. Akik panaszkodnak (vagy említik) hogy lepontozzák őket, vajon miért hetven valahány százalékosok? Tizen, huszon százalékosnak kellene lenniük. Vagy csak azt a kérdés nézik, ahol lepontozták őket?
Igen, itt vannak olyanok is, akik meggondolás nélkül és érzelemből pontoznak. De azért ennyire nem becsülném le az itteni társaságot (sem). Menj a tudomány, vagy utazás rovatra, válaszolj röviden, pontosan, segítőkészen, és láss csodát - 80-100%-os válaszaid lesznek. Menj a politika rovatba, válaszolj kissé egzaltált, vagy primitív kérdésekre, rögtön 40-60%-os leszel. Attól függően, melyik tábor kedve szerint válaszoltál. A szex, kapcsolatok és hasonlók rovat még labilisabb. Volt már ott is 100%-os válaszom, de a 20%-os se ritka. Ez van.
11-es, nem, nem azt nézem, hanem a meredek zuhanást a kezdetektől. Jól is nézne ki, ha 20%-os lennék, olyan nincs is, mindig akad valami gyogyós, aki felpontozza a marhaságokat is.
Nem, nem fokmérője a "sikernek", hogy itt hány százalékos az ember, de ha nem írsz sem trágárságot, sem butaságot, csak esetleg 1-3 embernek az elevenjére tapintasz, vagy kiigazítod, ha orbitális hülyeséget ír primitív módon, akkor nem iagzán érzed méltányosnak, hogy pár papucsállatka szinntjén levő ember, örömét leli benne, hogy nyomkodja a piros kezet.
Tényleg, a youtube-ról hadd idézzek: a lefelé mutató piros kéz nem a letöltést jelenti emberek! :D
:-D Előfordul ugye az, amikor az ember szakmai kérdésre ad kimerítő, pontos választ, és azt is lepontozzák... Na az igazán érdekes, mert az nem is kever indulatot. Amikok érzelmek lehetnek benne a kérdésben, vagy a válaszban, akkor ezen nem szabad csodálkozni, engem kifejezetten szórakozat.
A másik, meg, ha a "neved" is ott van a válasz mellett, akkor előbb-utóbb akad valami idióta, aki felismerve a választ mindig lepontoz. (Bár, ami azt illeti nekem is van ilyen válaszoló.... ha meglátom az aláírását, azonnal nyomom a gombot, előre lehet tudni, hogy egy baromság az egész. A csávó az ezotéria topikban aktív, de néhaz áttéved ide is. Persze magam is vállalom az idióta jelzőt emiatt. :-D)
Az alapvető ok az, hogy a bunkók jobban élvezik a lepontozást (hadd toljak ki a másikkal), mint az értelmesebbek a felpontozást.
Pl. pár hete valaki feltett egy magyar mondatot, kérte a fordítását németre. Az első válaszoló írt agy abszolút hibás választ. Ezt a kérdező megköszönte és adott neki 100%-ot. Én (és még jópáran utánam) kijavítottam a tök rossz választ, erre kaptam 60 körüli százalékot. A kérdező "természetesen" már nem vette a fáradságot, hogy a helyes válaszokat is megköszönje. És már több ilyen esetem is volt. Azóta senkinek nem segítek nyelvi/fordítási kérdésben.
Általános tapasztalat, hogy ha adok valakinek bármilyen részeletes és helyes választ egy műszaki vagy tudományos kérdésre, zöld kéz nem jön. Viszont gyakran jön a piros kéz egyes bunkóktól.
Éppen ezért masgasról le kell szarni a százalékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!