Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért van ez!? Ha bővebben ki...

Miért van ez!? Ha bővebben ki merem fejteni a véleményem valamelyik kérdésnél, és nem vagyok 1000%-ig megértő, nyálas, és kedves, azt veszem észre, hogy lepontoznak.

Figyelt kérdés

Mindig annyi marad ott,hogy a válasz 0%-ban hasznos. Az emberek miért nem értikelik az őszinteséget?

Azért mert nem az a válaszom,amit akarnak hallani,akkor lepontozzák a másikat?

Ne értsétek félre,nem az a bajom,hogy 76%-os vagyok,hanem hogy senkit nem sértegetek és mégis ez van..

volt pl egy kérdés.. szeretik-e a lányok a flénk fiúkat..

a válaszom: miben félénk? egyébként nem.. és lám 0%..

ez sértő volt? vagy valami hozzáértő magyarázza már el nekem az emberi viselkedést és gondolkozás módot.. érdekelne. előre is köszönöm!

#pont #pszichológia #ponthatár #emberi ismeretek
2012. aug. 7. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért kicsit érdekes ez a megközelítés. Akik panaszkodnak (vagy említik) hogy lepontozzák őket, vajon miért hetven valahány százalékosok? Tizen, huszon százalékosnak kellene lenniük. Vagy csak azt a kérdés nézik, ahol lepontozták őket?

Igen, itt vannak olyanok is, akik meggondolás nélkül és érzelemből pontoznak. De azért ennyire nem becsülném le az itteni társaságot (sem). Menj a tudomány, vagy utazás rovatra, válaszolj röviden, pontosan, segítőkészen, és láss csodát - 80-100%-os válaszaid lesznek. Menj a politika rovatba, válaszolj kissé egzaltált, vagy primitív kérdésekre, rögtön 40-60%-os leszel. Attól függően, melyik tábor kedve szerint válaszoltál. A szex, kapcsolatok és hasonlók rovat még labilisabb. Volt már ott is 100%-os válaszom, de a 20%-os se ritka. Ez van.

2012. aug. 7. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Az miért nem merül fel, hogy haszontalan butaság, amit írsz, és még ráadásul kedves se vagy? Ez némiképpen magyarázat lenne. Amúgy meg szerintem aki itt akar elismertséget elérni, az sikeres ember nem lehet. :-D
2012. aug. 7. 18:13
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es, nem, nem azt nézem, hanem a meredek zuhanást a kezdetektől. Jól is nézne ki, ha 20%-os lennék, olyan nincs is, mindig akad valami gyogyós, aki felpontozza a marhaságokat is.

Nem, nem fokmérője a "sikernek", hogy itt hány százalékos az ember, de ha nem írsz sem trágárságot, sem butaságot, csak esetleg 1-3 embernek az elevenjére tapintasz, vagy kiigazítod, ha orbitális hülyeséget ír primitív módon, akkor nem iagzán érzed méltányosnak, hogy pár papucsállatka szinntjén levő ember, örömét leli benne, hogy nyomkodja a piros kezet.

Tényleg, a youtube-ról hadd idézzek: a lefelé mutató piros kéz nem a letöltést jelenti emberek! :D

2012. aug. 7. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
*1-2 ember, igazán, szintjén....bocs, gyorsan írtam
2012. aug. 7. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:

:-D Előfordul ugye az, amikor az ember szakmai kérdésre ad kimerítő, pontos választ, és azt is lepontozzák... Na az igazán érdekes, mert az nem is kever indulatot. Amikok érzelmek lehetnek benne a kérdésben, vagy a válaszban, akkor ezen nem szabad csodálkozni, engem kifejezetten szórakozat.

A másik, meg, ha a "neved" is ott van a válasz mellett, akkor előbb-utóbb akad valami idióta, aki felismerve a választ mindig lepontoz. (Bár, ami azt illeti nekem is van ilyen válaszoló.... ha meglátom az aláírását, azonnal nyomom a gombot, előre lehet tudni, hogy egy baromság az egész. A csávó az ezotéria topikban aktív, de néhaz áttéved ide is. Persze magam is vállalom az idióta jelzőt emiatt. :-D)

2012. aug. 7. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az alapvető ok az, hogy a bunkók jobban élvezik a lepontozást (hadd toljak ki a másikkal), mint az értelmesebbek a felpontozást.

Pl. pár hete valaki feltett egy magyar mondatot, kérte a fordítását németre. Az első válaszoló írt agy abszolút hibás választ. Ezt a kérdező megköszönte és adott neki 100%-ot. Én (és még jópáran utánam) kijavítottam a tök rossz választ, erre kaptam 60 körüli százalékot. A kérdező "természetesen" már nem vette a fáradságot, hogy a helyes válaszokat is megköszönje. És már több ilyen esetem is volt. Azóta senkinek nem segítek nyelvi/fordítási kérdésben.

Általános tapasztalat, hogy ha adok valakinek bármilyen részeletes és helyes választ egy műszaki vagy tudományos kérdésre, zöld kéz nem jön. Viszont gyakran jön a piros kéz egyes bunkóktól.

Éppen ezért masgasról le kell szarni a százalékokat.

2012. aug. 7. 21:27
 17/17 anonim válasza:
egyszerűen akár kedvtől függően egy ember is adhat 100 féle reakciót 1 dologra attól függően mikor milyen hangulatban olvassa.mert most ilyen kedve volt.
2012. aug. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!