Hitler milyen vallású volt?
Figyelt kérdés
És az akkori Németországnak mik voltak a hivatalos egyházai, felekezetei?2012. aug. 5. 14:26
1/17 anonim válasza:
Habár a katonáknak be volt adagolva az Isten nevében de inkább ateista alakulat volt a náci rezsim.Okkultizmus stb.
2/17 anonim válasza:
Egy francokat! Még Jézust is valami árja megváltónak tartotta; keverte a kereszténységet a pogány, régi germán vallással. Valahol ki is jelentette, hogy vallásos.
3/17 A kérdező kommentje:
Azért vetettem fel a kérdést, mert ma pont erről prédikált a tiszteletes a templomban, hogy a náci Németországban minden szülőszoba falán ott volt Jézus képe.
És ezért gondoltam, hogy keresztyén.
2012. aug. 5. 16:44
5/17 anonim válasza:
Én meg úgy tudom,hogy földönkívüli fajnak tartották magukat és erre igen sokat költött a náci hatalom,azaz hogy bebizonyítsák hogy ők földön kívüli leszármazottak voltak.
6/17 anonim válasza:
Atlantisz leszármazottainak tartották magukat.
8/17 hollófernyiges válasza:
Hivatalosan római katolikus volt, mint derék osztrákhoz illik. A nép előtt buzgó istenhívő, magánéletében meg misztikus/germán pogány/szabadgondolkodó katyvasz.
9/17 anonim válasza:
Hitler,Darwin elméletét követte. Az erősek a tiszták győzedelmeskednek a gyengék fölött..ez magért beszél,hogy akkor valójában mi volt a hite.
10/17 anonim válasza:
A katolikus egyház elismeri az evolúciót. Tehát még mindig katolikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!