Hallott már valaki ilyen könyvről?

Figyelt kérdés

Egy olyan könyvet szeretnék, amiben találhatóak egyrészt olyan, a hétköznapi élethez hasznos mellékletek, mint ami a naptárakban szoktak lenni (országok hívókódjai, magyar nagykövetségek külföldön, néhány nagyváros légvonalbeli távolsága, mértékegység-átváltások, angolszász mértékek, időzóna,térkép), másrészt alapvető túlélési ismeretek, tábori fogások, mint a régi cserkészkönyvekben (csomók, faragási technikák, ehető és mérges gombák listája, állatok lábnyomai, csillagtérkép), harmadrészt pedig a "túléléshez" legszükségesebb alapszókincs néhány nagyobb nyelven. Egy mindenes kézikönyvet, amivel mondjuk elindulhatok, ha autóstoppal be akarom járni Európát, ha túrázni akarok, vagy egyáltalán ha utazok. Egy cserkészkönyv, egy túlélési kézikönyv, és egy útikönyv keveréke.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én magam már régóta gyűjtögetem össze ezeket a dolgokat és szerkesztek egy ilyen könyvecskét, persze még sok minden hiányzik és ki is szeretném majd nyomtatni valami kisebb nyomdában egy-két példányban, de azért kíváncsi vagyok, létezik-e már ilyen, látott-e már ilyet valaki.

2012. jún. 11. 14:26
 1/2 Roni123 válasza:
nem én ilyenről még nem hallottam , de én is szeretnék egyet magamnak :)
2012. jún. 19. 10:57
 2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, de ma már egy olcsó internetképes telefonnal bármit bárhol megtudhat az ember... Sok sikert a könyvhöz! :D
2012. jún. 20. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!