A nők utálják a háborút állítólag De miért szeretik a katonákat?
Nem értem hogy nagyon sok nő miért van oda a katonákért?
Sok csajjal beszélgettem akik utálják a fegyvereket a háborút és a harcokat ennek ellenére mindnek volt katona pasasa. A szomszédom is hivatásos katona volt maga megmondja ,hogy életébe nem csinált semmit nem hogy harcolt volna mégis rengeteg nőt szedett fel pusztán azzal hogy ő katona. Hogy van ez?
Mer a tűoltókat még megértem a buszsofőröket és postásokat megértem mert ők sok ember között mozognak és sok emberrel tudnak beszélgetni. De a katona?!
Díjazom az iróniát ami a témában van :))
Az emberek fantáziáját megmozgatja az egyenruha. Lásd akár a nővérkék a pasiknak. És ugye a nővérkék nagy része sem olyan csinos mint a "képzeletben"!
És itt is ugyan az érvényesül mint sok más esetben. Egy ruhának, tisztségnek eleve bizonyos tulajdonságokat tulajdonítunk! A katonához meg a bátorságot, önfeláldozást stb.
Mint ahogy az orvosoknak az életmentést.
A nőket is befolyásolják ezek az elképzelések mint ahogy a pasikat!
Röviden ennyi.
"nők genetikusan úgy vannak programozva, hogy vonzódnak az alfa hímekhez"
Persze, de ma már a katona maximum béta vagy gamma hím. Még mindig jobb, mintha zéta vagy ómega hím lenne, de már nem alfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!