Az miért van hogy a nők mindig azt mondják a kocsi nem fontos?

Figyelt kérdés

Nekem mindig ezt mondták a csajok ,de ha nem volt autóm akkor rövid időn belül kocsival rendelkező pasasokkal léptek le. Én meg igazán nem tudtam mit csinálni ,mert gyalog nem tudok lépést tartani. Vagy csak én botlok ilyen nőkbe?

A kérdés már már tudományos jellegű.

2012. máj. 12. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, te botlasz ilyen nőkbe. 4 éve van barátnőm, és még sosem volt kocsim. :)
2012. máj. 12. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is te botlasz ilyen nőkbe. Nekem se volt soha kocsim, de barátnőm mindig volt. Viszont van egy olyan része is, hogy akinek van kocsija, stabilan jó fizetése stb., amellett kényelmesebb az élet, és ez vonzóbb egy nőnek, mint egy csóró pasi, viszont ezt bevallani kínos lenne, ezért a nők azt füllentik, hogy a pénz/autó nem számít.
2012. máj. 13. 02:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Ohhh, bakker, teljesen mindegy, hogy mercid, vagy audid van... :-D

("rövid időn belül kocsival rendelkező pasasokkal léptek le" ... Aki ilyen lányokat keres, azt a pénzéért fogják szeretni.... már ha van neki.)

2012. máj. 13. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert a nőknek tényleg nem a kocsi a fontos. De nem hülyék.

És a nők is sokfélék. Könnyedén lehet gyalog lépés tartani, csak tudni kell, hogyan. A kocsi nyújt egyfajta élményt, de annyi más is van, találj jobbat, és add azt.

2012. máj. 13. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szeretek buszozni.
2012. júl. 20. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért mert tényleg nem fontos. De ha van, akkor az előny.
2012. júl. 21. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!