Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Érezted már úgy, hogy ezelőtt...

Érezted már úgy, hogy ezelőtt már volt egy életed?

Figyelt kérdés
és ha igen,emlékszel abból az életből valamire?
2009. jún. 25. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
még sosem éreztem ezt.
2009. jún. 25. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

éreztem, és rossz emlékem van: hátbaszúrás által haltam meg és elég sok csatára, vérre emlékszem. és uralkodókra akik parancsolnak, és álmodni szoktam ilyet, olyankor ébredéskor fááj a hátam ( ötödik fajta matrac van és van amikor egyáltalán nem fáj, mindegy melyik ágy volt, álom után fáj)és még egy valamire, anotre Dame tetejéről látom Párizst

( nem jártam ott)- de várak környékén fura érzésem van

mielőtt valaki azt hinné ilyen filmeket nézek, hozzáteszem keveset tévézek három gyereket nevelek, és a romantikus egyrészes filmeket kedvelem, semmi durva , krimit pl. Agatha Christi, Columbo

2009. jún. 25. 16:06
 3/10 A kérdező kommentje:
egyébként énsem,csak érdékel a téma :D
2009. jún. 25. 16:06
 4/10 A kérdező kommentje:
hű ez érdekes! remélem több ilyet is írnak majd (persze azért ne találjatok ki dolgokat... )
2009. jún. 25. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokszor érzem ezt.

Furcsán vonz az ókori egyiptomi és az észak-amerikai indián kultúra

de nem úgy volt, hogy megismertem és idővel megtetszett, hanem mindekettőért rajongtam attól fogva, hogy megismertem szinte azonnal. És furcsamód az egyiptomi istenek nevének és a hieroglifák megjegyzése nagyon könnyen ment/megy, (régi vágyam, hogy láthassam a Nílust, és valahol néha úgy érzem mintha újra akarnám látni és nem először, pedig sosem voltam még a közelében sem...), viszont a görögökkel de főleg a rómaiakkal eléggé gondban voltam mindig is...

De emlékezni sajnos nem emlékszem semmire...

2009. jún. 25. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kétféleképp is érzem, hogy éltem már egyszer.

Lehet ha már egyszer ezt az időszakot megéltem már egyszer, mivel rengeteg dologra "emlékszem" amire nem kellene. Például meg nem történt dolgokra, amik idővel megtörténnek. Kirándulás ismeretlen helyre, ismerősök, akikkel életemben nem találkoztam, de "emlékeztem" rájuk, s hadd ne soroljam.

A másik pedig ahhoz kapcsolódik, hogy sokszor minden ok nélkül el kezdek félni a fulladástól. Erre semmi magyarázatot nem találtam, míg azt nem hallottam, hogy valamelyik nép hitvilágában az áll, hogy az előző életünk halálától félünk a legjobban.

2009. jún. 25. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, éreztem ezt egész gyerek koromtól kezdve. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból nagyon kötődtem Amerikához mindig is, mert úgy éreztem, hogy már ott éltem korábban. Sokszor láttam magas felhőkarcolókat álmomban, de régi épületeket is...mint a 30-as években. Annyira erős volt ez az érzés, hogy ide is költöztem. Azóta sokkal jobb a közérzetem.
2009. jún. 27. 18:32
 8/10 anonim válasza:
én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban:D
2009. júl. 4. 07:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Nos én 15 évesen elmentem vmi angyalokkal beszélő izéhez(akkor felkapott volt a dolog) azt mondta,hogy vhányszor éltem apáca voltam,szegény,fiatalon vonultam be és fiatalon haltam meg...pfff(addig arról ábránoztam h egyiptomi hercegnő stb)...

nem volt még álmom semmi ilyesmi,nemtudom mi vagy ki lehettem,am énis nagyon egyiptomos voltam régen most már inkább japános,de álmom sincs semmi,elég lelombozó.Most készülök am hipnotizőrhöz(hivatásás pszchihológus)h vigyen vissza mert a szexulis életem úgymond nuku,gátol vmi és meg kell tudnom mi(am ha az apáca igaz az is lehet basszus:S),ha elmentem és megtudtam ki voltam írokD:

2009. júl. 5. 23:50
 10/10 anonim válasza:
Ha emlékeznénk az előző életeinkre akkor szinte beleőrülnénk hogy ismét rosszúl csinálom stb.Éld le ezt az életed úgy hogy mikor hazatérsz és lineálisan látod az életed filmjét,hát ne kelljen szégyenkezned önön magad előtt.Később még dönthetsz hogy egy tartalmasabbnak vélt élet reményében leszületsz.
2009. júl. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!