Buktam matematikából. A vizsgáztató tanárom felkészíthet engem a nyáron? Lehet ő a magántanárom ha ő vizsgáztat?
Lekötelezetté válik valaki, akinek fizetsz a munkájáért? Érdekes egy világot élünk...
Nyugodtan felkészíthet ő, ennek SEMMI akadálya, sem jogi sem erkölcsi értelemben NINCS! Aki mást mond, az kicsit gondolkodjon. Akkor válik lekötelezetté, ha a diák csak fizet, de "nem tanul nála..."
Hol laksz, hányadik évfolyamos vagy? Ha közel vagy, én ingyen elvállallak.
Az intézménynek, de attól még ugyanaz. Nem mindegy hogy egy bankszámlán, meg esetleg még egy adminisztrátoron keresztül jut el a pénz a tanárhoz, vagy egyenesen a kezébe nyomják? A lényeg ugyanaz, a diák fizet, a tanár tanít. A vizsga már egy külön téma, ott már valaki más fizet.
A munka az munka, amiért meg pénz jár, és az elvégzett munkáért kifizetett pénzért nem szokás illegálisan hálálkodni. Akkor lenne más a helyzet, ha mindenféle órák nélkül a pótvizsga előtt nyomná a tanár kezébe a pénzt.
Köszönöm a válaszokat
10. évfolyamos vagyok és Hatvantól lakok nem messze...
ha nincs más megoldás, hétfőn beszélek a matek szakos tanárnővel.
Hát ha egy épeszű, tisztességes emberről van szó, akkor ha eleget tudnak mind2őt átengedi, ha nem eleget egyiket sem.
Ha egy tisztességtelen emberről van szó, akkor igazad van, de ha nem megy hozzá, akkor meg arcra fog osztályozni, egyik sem jobb.
A munkáját nem minősíti, mivel a matek tanuláshoz két ember kell, egy aki elmagyarázza, egy másik, aki meg gyakorolja, megtanulja. Ha megbuktatja a gyerek szorgalmát minősíti. Ennyi erővel az a tanár is minősítette a munkáját, aki megbuktatta (vagy a kettő egy és ugyanaz volt? mert akkor meg már pláne mind1 ez a minősítés téma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!