Milyen szintfelmérőt íratnak matematikából 9. osztályban?
Azért nem árt, ha egy pedagógus tudja, hogy milyen alapanyagot kapott. Ehhez pedig szerintem elengedhetetlen egy "tét nélküli" szintfelmérés. [Tehát nem kell leosztályozni, és a végleteket kell benne ellenőrizni. Tehát kell benne lenni "szorzótáblának" és többismeretlenes egyenletrendszernek, kis kombinatorikának, és hasonló szépségeknek. Amit tanulHATott az általánosban a tanuló.]
Ebből látja a tanár, hogy honnan induljon, mire számíthat a tanév során. Nem vagyok híve annak, hogy valaki az első órán "nagydolgozatot" írat, és telerántja az osztályt rossz jegyekkel, mert elképzelése sincs, hogy mit is tudnak a nebulók.
Szóval szerintem kell a szintfelmérő, de nem osztályzottan, hanem az osztály összetételét, minőségét megismerő céllal, a jövőbeli pedagógiai módszerek felépítése céljából.
Előző:Amihez nem értesz ahhoz ne szólj hozzá (te a kompetenciamérésről beszélsz)
Itt most a szintfelmérőről van szó amit középiskola elején írnak
Nem tudom én se még,szeptemberben írnék ha lesz egyáltalán ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!