Ókori egyiptomi történelemben jártasak, van ilyen fáraónő?
Szia! Megnézem az elsőt.
A II. Kleopátrát én is néztem, de ott ha jól emlékszem nem írt Egyiptomot pusztító háborúról, csak hogy Egyiptom támadta a szíreket...
Köszönöm, hogy írtál, megy a kéz!
Köszönöm a válaszod, neked is ment a zöld kéz.
Igazából csak egy álom volt, gondoltam hátha van ilyen fáraónő.
Egy háborúnak volt vége amit Egyiptom nagy veszteségek árán de megnyert. A termőföldeket feldúlták, a városokban is nagy kár keletkezett és én lettem a következő fáraó :D
A tanácsosaimtól tudtam hogy az emberek dühösek, mert az otthonaik és a földek is tönkrementek hiába hogy megnyertük a háborút, úgy hogy nem igazán volt az a nagy győzelem mámor az országban.
Még egy ellenséges hajó orrdíszét húzattam ki a szolgálólányaimmal a tengerből, hogy mindig emlékeztessen hogy egy háború milyen nagy károkat okozhat még győzelem esetén is - álmomban kicsit összébbment, nem hinném hogy az olyan könnyű lenne.
Aztán a szolgálólányok rámadtak egy arany-kék köntöst.
Később meg valami beszédet mondtam az embereknek - szerintem ilyet nem is csináltak a fáraók- hogy egy fényesebb, nagyszerűbb jövő áll előttünk és a régi romokból ami a háborúban elpusztult egy új birodalmat építünk, együtt.
Ilyen inkább lelkesítőbeszéd, hogy ne törjenek ki zavargások az elégedetlenség miatt.
Tudom, dilis hogy egy álom miatt kérdezek ilyet.
Csak kíváncsi voltam hátha van ilyen fáraónő...
Még a nagy építkezések passzolnak is a sztorihoz, mert hát azt ígértem. :))
"Egy egyiptomi fáraónőt keresek..."
Adj föl társkeresési hirdetést, hátha. Megér egy próbát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!