ELTE, anglisztika szak. Velemenyek?
Az elso valaszolonak azt valaszolnam,hogy nekem is ez volt a kerdesem.Es ugy erzem en nem voltam se udvariatlan vagy undok,a kerdesemmel.koszonom azert.
A masodik valaszolonak meg koszonom.
(Nem akarok kötözködni,de nem szerepel a kérdésben az a mondat,hogy hol tudsz vele elhelyezkedni.Véleményt kértél,az első válaszoló véleménye pedig egy gondolatébresztő,bár kissé cinikus hangvételű kérdés.)
Szerintem akkor válaszd ezt a szakot,ha nagyon elhivatott vagy,és van vele valamilyen konkrét terved.Nem baj,ha később az nem valósul meg,vagy máshova sodor az élet,de legyen valamilyen elképzelésed,terved a szakkal. Érdemes utánanézned az állásajánlatok közt,hogy hány helyre és milyen pozícióba keresnek munkaerőt ezzel a végzettséggel.Azt javaslom,hogy mindenképp párosítsd egy másik szakkal,vagy végezd el a mesterképzést,mert a BA diplomáddal tényleg semmire nem fogsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!