Ha idén egyszerre két szakra szeretnék jelentkezni, (anglisztika és magyar) az lehetséges? Külön lapon kell beadni, vagy legközelebb újra kell felvételizni?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de a gimimben nem adnak szinte semmi segítséget, lévén alig tanul tovább valaki.2012. jan. 5. 09:28
1/9 anonim válasza:
Mármint úgy érted, hogy párhuzamosan mindkét szakra szeretnél járni? Azt szerintem csak újrafelvételivel lehet, mert egyszerre csak egy helyre vesznek fel.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, mind a két szakot szeretném egyszerre elvégezni (lehet, később halasztok, de most el szerettem volna kezdeni mindkettőt.) Remélem, nem így van, mint ahogy mondod, mert ha jövőre magasabb ponthatár lesz, vagy megváltoztatják az egész felvételi rendszert, akkor megnézhetem magam.
2012. jan. 5. 12:04
3/9 anonim válasza:
Nem, egy felvételi ciklusban EGY szakra nyerhetsz csak felvételt!!!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Aham. És már egy félévre rá lehet szerinted próbálkozni a másikkal?
2012. jan. 5. 12:20
6/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha van belőle keresztféléves képzés, nem?
7/9 anonim válasza:
Ha van belőle keresztféléves felvételi, akkor jelentkezhetsz arra, ha nem akkor csak egy év múlva.
8/9 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon köszönöm a választ mindenkinek!
2012. jan. 9. 14:41
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Ezek fényében ezt hogy értelmeznétek?:
2012. febr. 6. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!