Miért van az, hogy a férfiak erősebben függenek a nőktől, mint a nők a férfiaktól?
"Mivel ezt bizonyítani nem tudod, sajnos nem hiszek neked."
gyanitom, hogy neked nem csak a csajozas, de a matek se az erosseged! :-D
""Mivel ezt bizonyítani nem tudod, sajnos nem hiszek neked."
gyanitom, hogy neked nem csak a csajozas, de a matek se az erosseged! :-D"
Tényleg? Jó, akkor vezesd le nekem matematikailag az állításod. Bizonyítani is szabad, nem csak dumálni. Írd le nekem, hogy hány férfi és nő van a világon, írd le, hogy ebből hány heteroszexuális, mennyi a meleg, mennyi a leszbikus, mennyi a biszexuális és az aszexuális. Aztán írd le, mennyi pár van jelenleg a világon, korosztályonként lebontva. Ha valamelyik oldalon valamelyikből több van, akkor sajnos bukott a nagy elméleted. Gondolom nyilván arra alapoztál, hogy férfiből meg nőből ugyanannyi van. Hát sajnos nem.
Akkor lassan irom, hogy ne legyen gond. Tehat:
"Nem tudom, hogy utana szamoltal-e, de pont annyi pasinak van csaja, mint csajnak pasija. :-)"
Tehat, minden csajnak, akinek van pasija, akkor annak a pasinak pont van egy csaja. (fuggetlenul attol, hogy 100 ember, vagy 1 millio vagy 7 milliard ember van a foldon)
Q.E.D.
Na, elmagyaraztam, levezettem, legyszi aruld el, hogy hanyas vagy matekbol! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!