Mennyire érdemes nyomozónak menni?
Engem 10 év alatt egyszer sem fenyegettek meg, de azt nem ígérem, hogy soha senkit nem fognak :-D
Nem könnyű és nem is veszélytelen buli a nyomozás, de mindig ott vannak a társak, rendszerint nincs egyedül az ember. És persze ott van a "védőfelszerelés" is, pisztoly, bilincs, spray, egyebek.
Meg kell gondolni alaposan, mert ha valaki nem szerelmes ebbe, akkor elég nehezen viseli a rendőrségi fegyelmet - amit mondjuk a nyomozók lépten-nyomon kijátszanak ügyesen, de azért rájuk is vonatkoznak ezek a dolgok, hiszen ők is rendőrök.
Én kalandvágyból fogtam bele és nem bántam meg, eszméletlen sokat tanultam nyomozóságom ideje alatt mindenféle dolgokról, amikbe belefutottam egy-egy ügy kapcsán, remek kollégáim voltak, élveztem a munkámat. Ehhez azért kell egyfajta megszállottság is, hogy valaki ebben a munkában és ilyen környezetben igazán otthon tudja magát érezni.
aha,értem:D mégegyszer köszönöm a válaszaidat!
még egy utolsó kérdésem lenne:D
milyen tárgyak kellenek a rendőrtisztihez?
a felvin erről a szakról kb alig lehet találni valamit,csak a pontszámot találtam meg.
Jaj, majdnem nem olvastam el a másik kérdést :-D
Most változott a felvételi rendszer, de azt a honlapon megtalálod, valahol a tetején, hogy mi és hogyan számít.
jajj megtaláltam:D
tényleg nagyon hálás vagyok,hogy ilyen normális válaszokat kaptam Tőled,köszönöm:))
még egy utolsóutolsó kérdés,és ígérem abbahagyom:D
Magyar/történelem/matek + alkalmassági vizsga van.
az alkalmassági vizsga vajon miből állhat?
aha,akkor jó:)
elkezdtem így jobban beleolvasni a témába,és az alkalmassági vizsga csak egészségügyből áll?úgy olvastam,mintha lenne erőnlét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!