Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mennyire érdemes nyomozónak...

Mennyire érdemes nyomozónak menni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 21:13
1 2 3
 11/26 bánomisén ***** válasza:

Engem 10 év alatt egyszer sem fenyegettek meg, de azt nem ígérem, hogy soha senkit nem fognak :-D

Nem könnyű és nem is veszélytelen buli a nyomozás, de mindig ott vannak a társak, rendszerint nincs egyedül az ember. És persze ott van a "védőfelszerelés" is, pisztoly, bilincs, spray, egyebek.

Meg kell gondolni alaposan, mert ha valaki nem szerelmes ebbe, akkor elég nehezen viseli a rendőrségi fegyelmet - amit mondjuk a nyomozók lépten-nyomon kijátszanak ügyesen, de azért rájuk is vonatkoznak ezek a dolgok, hiszen ők is rendőrök.

Én kalandvágyból fogtam bele és nem bántam meg, eszméletlen sokat tanultam nyomozóságom ideje alatt mindenféle dolgokról, amikbe belefutottam egy-egy ügy kapcsán, remek kollégáim voltak, élveztem a munkámat. Ehhez azért kell egyfajta megszállottság is, hogy valaki ebben a munkában és ilyen környezetben igazán otthon tudja magát érezni.

2011. nov. 12. 22:49
 12/26 A kérdező kommentje:

aha,értem:D mégegyszer köszönöm a válaszaidat!

még egy utolsó kérdésem lenne:D

milyen tárgyak kellenek a rendőrtisztihez?

a felvin erről a szakról kb alig lehet találni valamit,csak a pontszámot találtam meg.

2011. nov. 12. 22:51
 13/26 A kérdező kommentje:
+1:a nyomozóknak amúgy van vmi megkötött egyenruhájuk vagy mindegy mibe vannak?:D
2011. nov. 12. 23:10
 14/26 bánomisén ***** válasza:
100%
Semmi egyenruha, a nyomozók civilben vannak. Nálam farmer, edzőcipő és évszaktól függően póló/pulcsi/dzseki volt a standard öltözék, ami kényelmes, akár futni is lehet benne, de kihallgatni is.
2011. nov. 12. 23:16
 15/26 bánomisén ***** válasza:
100%

Jaj, majdnem nem olvastam el a másik kérdést :-D

Most változott a felvételi rendszer, de azt a honlapon megtalálod, valahol a tetején, hogy mi és hogyan számít.

2011. nov. 12. 23:19
 16/26 A kérdező kommentje:

jajj megtaláltam:D

tényleg nagyon hálás vagyok,hogy ilyen normális válaszokat kaptam Tőled,köszönöm:))

még egy utolsóutolsó kérdés,és ígérem abbahagyom:D

Magyar/történelem/matek + alkalmassági vizsga van.

az alkalmassági vizsga vajon miből állhat?

2011. nov. 12. 23:21
 17/26 bánomisén ***** válasza:
100%
Ha most is úgy van ez a része a dolgoknak, ahogy régen, akkor egészségügyi alkalmassági vizsga (magyarul jó alaposan kivizsgálnak, hallás, látás, vérnyomás, stb.).
2011. nov. 12. 23:27
 18/26 A kérdező kommentje:
ajjajj. és vajon mik lehetnek kizáró okok? -2.5 és -2.75-ös a szemem :SS
2011. nov. 12. 23:29
 19/26 bánomisén ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kizáró ok, nekem -3-as a szemem :-)
2011. nov. 12. 23:35
 20/26 A kérdező kommentje:

aha,akkor jó:)

elkezdtem így jobban beleolvasni a témába,és az alkalmassági vizsga csak egészségügyből áll?úgy olvastam,mintha lenne erőnlét is.

2011. nov. 13. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!