Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Milyen könyveket szerettek...

Milyen könyveket szerettek olvasni és miért?

Figyelt kérdés
Ha valaki le leírná azt is,hogy miért szeret olvasni,vagy számára mit jelent az egész,megköszönném.
2011. nov. 12. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. nov. 12. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Horrort, krimit, fantasyt, thillert és romantikusat. Szeretem, ha egy könyvben folyamatosan pörög a cselekmény és nincsenek hosszú oldalakig, fejezetekig tartó leírások. Számomra akkor jó egy könyv, ha nem kell erőltetnem, hogy haladjak, bár néha még ennek ellenére is szeretem a könyvet. De akkor valami olyat mutatott, ami számomra egy új szintre emelte az olvasás nyújtotta élményeket.

Amiket leírtam a műfajokhoz, abban eléggé egy kalap alá veszem a dolgokat. De sci-fi-t szinte sohasem olvasok. (A Star wars könyvverziója kivétel.) Mostanában a horrorokat kedvelem, mind filmek, mind könyvek terén. Bár inkább a pszichohorrort, mint a slashert vagy az "undorító" fajtát. (Erre nem tudok kategória megnevezésről, de ide sorolom például Clive Barker: Jacqueline Ess akarata és végakarata c. novelláját, ami nekem már sok volt. Plusz szerintem nem is horror.)

Kiskorom óta olvasok, nem is emlékszem olyan időszakomra, hogy ne olvastam volna. Gyerekkönyveket, mesekönyveket, utána gyerekregényeket... és így tovább. Igazából a fantázia és a könyvek számomra fontosak, nem tudom, hogy tudnak egyesek enélkül élni.

2011. nov. 12. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:)
2011. nov. 12. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Én inkább tudományosakat szoktam. Manapság már unom amik valamilyen történetről szólnak, inkább megnézek egy filmet.
2011. nov. 12. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a leírásokat szeretem a legjobban, ha elemeznek egy személyiséget vagy kultúrát, szeretem a sci-fit és a disztópia-történeteket.
2011. nov. 16. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 17. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!