Szerinted mire valók a piramisok?
Figyelt kérdés
Fúrja az oldalamat, mivel Egyiptomon kívül van még Dél-Amerikában, Boszniába, Kínában... Elég eltérő kultúrák voltak ezeken a helyeken, amikor a piramisok épültek, vajon miért csinálták? Meg miért temettek be sokat ? Ha van még piramis valahol, írd le azt is, én csak ezekről tudok.2011. okt. 12. 19:53
21/23 anonim válasza:
Utolsó, te mit szívtál? Villás Bélát? Vagy ez a szcientológia valami elfajzott ága?
"Én is most hallottam egy eloadason azt a jóslatát, melyben fiának mondta, hogy lesznek idők, amikor az emberek mar nem fogják tudni, hoyg mire valók a piramisok... "
Az ilyen jóslatokban az a jó, hogy nem nagyon lehet velük mellélőni. Én most mondjuk megjósolom neked, hogy ezer év múlva senki nem fogja tudni kinyomozni, hogy ezeket a sorokat ki írta ide, hogy hova temették Attilát, vagy hogy hogy kik döntötték le az egykori budapesti Sztálin-szobrot. Ha nincs igazam, senkit nem fog érdekelni, ha leírom egy kőtáblára és elásom, vagy elrejtem egy időkapszulában, akkor csodálkozni fognak rajtam. Próféta vagyok?
22/23 anonim válasza:
Nem tudom, ki írt rám, de nem értem, mit akar a hülyeségeivel. Én nem foglalkozom ezotériával, nem hiszek ezekben. Ha gúnynak szánta, amit írt, akkor sem értem, mit akart vele elérni. Privátban nem válaszolok.
23/23 Alföld válasza:
Mikor az írásomból azt sem tudjátok kihámozni, hogy írónikus vagy realista tartalmú, az csak arról árulkodik, hogy ebben a témában mennyire járatlanok vagytok.....Ilyen tudás birtokában inkább sokáig csak olvasgassatok, mielőtt véleményre nyitnátok a szátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!