Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért nem hasonlít Szent...

Miért nem hasonlít Szent László a honfoglaló magyarokra?

Figyelt kérdés
Megnéztem a képeket Szent Lászlóról, de az tűnt fel, hogy nem hasonlít arra az ember típusra, ahogy a honfoglaló magyarokat ábrázolják. De még Szent Istvánnál sem lehet ezeket a vonásokat látni. Pedig azért nem sok idő telt el és ha vegyes házasságokra is gondolunk, akkor is az ázsiai vonások mindig erősebbek és azoknak kellene öröklődni és valamilyen szinten meg kellene még jelenniük.
2011. okt. 8. 19:41
1 2
 11/18 mustafa33 ***** válasza:
79%
Egyébként a honfoglaló magyarok nem voltak mongoloidok, azt az ördögi kinézetett csak a nyugati krónikások festették. A kínában élő ujgurok is inkább ránk hasonlítanak mint a kínaiakra vagy mogolokra.
2011. okt. 10. 03:58
 12/18 hollófernyiges ***** válasza:
59%

"jaj.jó lenne, ha aki magyar az ismerné a magyar régészeti leleteket. mind a székesfehérvéri királysírokat,"

Bizony jó lenne ha azt is tudná, hogy Székesfehérváron éppen a török pusztítás miatt csak vegyesen összekeveredett csontokat találtak, nem lehet tudni melyik királyé, királynéé, főpapé. Kivéve III. Bélát és a feleségét.

2011. okt. 10. 09:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a válaszadó, aki írta, hogy a honfoglaló magyarok nem mongoloidok voltak és régészeti leletekre hivatkozik, tudna nekem ezzel kapcsolatban valamilyen irodalmat ajánlani vagy azt hol tudnék ennek utána nézni?
2011. okt. 11. 10:36
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
László Gyula művei
2011. okt. 11. 10:41
 15/18 anonim ***** válasza:
én jártam az Ural lábánál és találkoztam tatárokkal . Ha a magyarok nem mongoloidok akkor nem onnan származnak. Esetleg a marsról.
2011. okt. 15. 03:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszadónak szól a kérdésem:

Milyen közös dolgokat láttál köztük és köztünk? Ez engem tényleg érdekel. Mert ha onnan származnánk akkor most is kellene látszódnia valami hasonlóságnak kinézetünkben. De valahogy semmi sem látszik.

2011. okt. 16. 10:21
 17/18 hollófernyiges ***** válasza:
100%
A tatárok a 13. században költöztek az Urálhoz (lásd még tatárjárás :)
2011. okt. 17. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Vágott szemüek, semmi hasonlóság nincs velük.A baskír és tatár az mongoloid. A többi az orosz keverék. Az orosz is meg kölönböztethető mert nincs fekete hajú orosz. De más kölönbség nincs igazán, Stálin egybe olvasztó munkája sikeres volt mert nem voltak társadalmi különbségek a származási eltérések miatt. A vallási különbség még akkor (15 éve) nem volt probléma köztük.
2011. okt. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!