Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Jelenleg a magyar jogszabályok...

Jelenleg a magyar jogszabályok szerint legális az időutazás?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy képes vagyok meghajlítani az időt és a teret :D ezért egy hetet utazok az időbe majd visszatérek. Várnának rám a sünök? [természetesen tudom hogy a tudomány jelen állása szerint szinte lehetetlen az időutazás - persze több időutazó is van a földön aki több mint 20-25ms-ot utazott az időben - , ezért nem a tudományos részére vagyok kíváncsi]
2011. aug. 13. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
legális
2011. aug. 16. 01:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Amit nem tilt a törvény, az legális. Tudtommal az időutazást nem tiltja.
2011. aug. 19. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:

miaju! ezt a hülyeséget felejtsétek már el, hogy amit nem tilt törvény az legális. Melyik törvényünk tiltja az emberölést, és hol van leírva, hogy ne lopj?

Ha már ezt mondod, akkor úgy mondd, hogy amit törvény nem tilt ÉS NEM SZANKCIONÁL az legális. Mert így már igaz.

2011. aug. 19. 16:31
 14/15 Christian Tillinger válasza:
Az idoben valo utazas az ilyen felallassal nem lehetseges, de parhuzamos vilagba igen. Minden secundum bevesodik es rogzul, mint a HDD-on az adat, az ott van. Vissza menni igy nem tudsz: ahhoz gorbiteni keves. Az itt es a most-ot vissza vinni nem lehet, mert a mostbol enm tudsz kiragadni, mert az a mostani most a multban nem letezett. EZ egy fikcio, amit az agy elkepzelni csak igy tud. Tehat a logikai levezetes szerint ez nem helytallo. Azaz mobillal a kezembe nem tudok visszamenni Bachhoz: az, hogy nem lesz terero, rendjen valo, hiszen nincs lefedettseg, muholdak, stb. De mivel amobil az 1700-as evekben meg nem letezik, igy a mostbol elvitt mobilom ott nem fog materializalodni. Sot - magammal sem tudom vinni oda, hiszen az meg nincs lesuritve energiava.
2013. márc. 5. 19:51
 15/15 Christian Tillinger válasza:
Szia Rudi, Latom teged is erdekel a dolog. A kerdezonek: egyszerubb, ha a gorbitest nezzuk, ha megkeresed Einsteint es elbeszelgetsz vele vagy azokkal, akik ertik ezt. Az, hogy egy elhunyt test mogottes lelekkel felvedd a kapcsoaltot es kerdezz sokkal valosabb, mint amennyire valsonak veled a misztikumot az idoutazas korul.
2013. márc. 5. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!