Történelem iránt érdeklődők: mit ajánlotok, melyik oldalakra látogasson el egy e téren analfabéta egyén?
Nem vagyok rá büszke, de olyannyira nem érdekelt általános és középiskolában a történelem, hogy csak azon igyekeztem, hogy ne buktassanak meg. Most pedig már bánom, mert teljesen sík vagyok a témában.
Mit tanácsoltok, hol kezdjem? Most leginkább netes oldalak érdekelnének, ahol olvashatnék.
És mi az a pár kiemelt téma,amiről mindenképp legalább valamilyen szinten képbe kell lennem?

Gondolom elölről kéne kezdenem az egészet kb. az ősembertől :), mert ha nem akkor egy mukkot nem fogok érteni, ha egyből mondjuk a világháborúval kezdem. Mit gondolsz?
Köszönöm az infot a könyvről.
Mi volt a módszered, hogy szeretted meg a történelemtanulást?
Elolvastad és felmondtad a leckét, vagy hogy?
Én inkább reál beállítottságú vagyok. Egyáltalán nem okozott gondot, vagy fáradtságot, szerettem agyalni és megoldani egy-egy feladatot, de a törihez egészen másképp kell állni.
De az irodalmat is szerettem, el filózni egy-egy versen, novellán, stb. Valahogy a töri volt a mumus.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!